19 C
Valencia

Castelló ultima la reobertura gradual d’instal·lacions esportives municipals a l’aire lliure

L'edil d'Esports inicia una ronda de contacte amb clubs esportius per a abordar el retorn a l'activitat i explicar els protocols de seguretat.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal d’Esports, està ultimant la reobertura gradual de les instal·lacions esportives a l’aire lliure amb les màximes garanties de seguretat i protecció tant per al personal que treballa en elles com per als esportistes que podran utilitzar-les segons el criteri establit per les autoritats sanitàries. El regidor d’Esports, Omar Braina, ha iniciat aquest dimarts una ronda de contactes amb els clubs per a abordar els processos de reobertura, informar dels protocols de seguretat implantats per a reprendre les activitats esportives permeses i conéixer les necessitats dels clubs.

Braina ha explicat que les instal·lacions esportives es van tancar per un acord de la Junta de Govern Local del passat 13 de març. Un tancament després decretat per l’estat d’alarma. A la fi d’abril, el Patronat Municipal d’Esports va reprendre les tasques de manteniment de les seues instal·lacions de cara a una reobertura gradual. A més, en els últims dies ha procedit a realitzar les inspeccions necessàries i a instal·lar les mesures de prevenció per a garantir la seguretat del personal i dels usuaris i usuàries.

En aquest sentit, l’edil d’Esports ha anunciat que s’està ultimant la reobertura d’instal·lacions esportives a l’aire lliure gestionades directament pel Patronat Municipal d’Esports per a la pràctica d’esport individual, amb prioritat per a l’entrenament d’esportistes professionals o federats. Per a això, ja s’han elaborat protocols d’ús i s’han pres mesures com la instal·lació d’esterilles de desinfecció de calçat, dispensadors de gel hidroalcohòlic i protocols de desinfecció entre els torns d’ús esportiu.

A més, s’han abordat qüestions com la reserva dels espais, els circuits d’entrada i eixida, com dirigir-se al personal de la instal·lació minimitzant interaccions, així com la col·locació dels elements de seguretat i higiene de les zones d’ús. “Tot un protocol que volem explicar als clubs perquè coneguen com fer un ús segur dels centres esportius dels quals es permet la seua obertura i per a plantejar la reobertura progressiva de la resta d’instal·lacions a mesura que el vaja autoritzant el pla de desescalada del Govern”, ha afirmat Braina. El regidor ha apuntat que aquestes reunions tenen també l’objectiu de conéixer les necessitats dels clubs i propostes de cara a les fases posteriors del pla de desescalada, així com per a informar d’altres qüestions d’interés per als clubs.

El Patronat Municipal d’Esports ha fixat uns protocols que regularan l’ús individual amb cita prèvia i amb preferència als esportistes professionals o federats, les instruccions de com utilitzar els espais, circuits d’entrada i eixida, així com quines zones estan restringides i altres recomanacions de seguretat per a la pràctica esportiva permesa. 

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Desapareguda una dona a Requena quan anava a un funeral

Busquen a Rocío Gea Pérez, veïna de Requena, que va desaparéixer sense deixar rastre.

València adquireix 24.000 mascaretes per als col·lectius vulnerables de malalts

Les associacions i federacions de pacients seran les encarregades del repartiment de màscares entre els col·lectius de pacients en situació de precarietat.

La Policia Local evita diverses ocupacions d’habitatges a Alzira

Un home i una dona són detinguts a l'operatiu.

Borriana redistribuirà les seues àrees de competència delegades per l’Alcaldia

Després de la dimissió del regidor socialista Javier Gual "per motius personals" i la pròxima incorporació d'Ester Meneu en l'equip municipal de govern.

Detectats brots de coronavirus a Castelló, Orpesa, Onda i Benicarló

La província de Castelló ha registrat en 24 hores un total d'11 brots.
- Advertisement -

: Valencià