domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Castelló, una de les ciutats d’Espanya amb menys delinqüents

Les infraccions penals descendeixen un 8,59% en la ciutat de Castelló

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el subdelegat del Govern, David Barelles, han presidit avui la Junta Local de Seguretat de Castelló en la qual s’ha donat a conèixer que les infraccions penals han descendit un 8,59% en la ciutat de Castelló en el que portem de 2015 en comparació del mateix període de l’any passat.

La taxa de criminalitat de la ciutat de Castelló és la més baixa de la Comunitat Valenciana en situar-se en 32 delictes per cada 1.000 habitants, 12 punts menys que la provincial, situada en 44 delictes per cada 1.000 habitants, i 13 menys que a la Comunitat que està en 45 delictes per cada 1.000 habitants. De fet, Castelló es troba entre les capitals d’Espanya amb la taxa de criminalitat més baixa.

Tant l’alcaldessa com el subdelegat han agraït la labor desenvolupada per les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat en col·laboració i coordinació amb la Policia Local “per a garantir la nostra seguretat i el nostre benestar”. “Castelló té la sort de comptar amb unes forces de seguretat que treballen amb gran esforç i dedicació perquè cadascun de nosaltres i de nosaltres visca amb la confiança que els agents de la Policia estan ací per a ajudar-nos i fer de Castelló una ciutat segura” ha afirmat Marco qui ha destacat que “a nivell local tenim un cos de policia que s’ha convertit en una referència per a altres institucions dedicades a la seguretat pública, que prenen l’exemple de Castelló per a traslladar-ho a les seues ciutats”.

En la junta també s’ha ratificat el dispositiu de seguretat de la VI edició de la Marató BP Castelló que se celebrarà el dia 6 de desembre i en la qual està previst que participen unes 3.500 persones. L’operatiu atendrà les necessitats de corts de tràfic, així com la seguretat pròpia dels participants i el públic assistent.

Finalment, s’ha acordat el dispositiu específic per a les pròximes festes nadalenques en el qual tant Policia Local, Policia Nacional i la unitat del CNP adscrita a la Comunitat Valenciana han coordinat les actuacions per a atendre actes, concentracions, espectacles i patrulles especials en zones comercials.

Últimas noticias

Contenido relacionado