20.2 C
Valencia

Castelló multiplica per sis les visites al panell de Govern Obert

Durant l'any 2019, el portal desenvolupat per l'Ajuntament de Castelló va acumular més d'11.100 visites.

- Publicitat -AVL

De les poc més de 1.650 visites rebudes pel panell de Govern Obert de Castelló al 2015 (any de la posada en marxa), la plataforma ha passat a rebre’n 11.113 durant tot l’any 2019. El trànsit anual s’ha multiplicat per sis en poc més de quatre anys en un portal que facilita l’accés a dades sobre pressupost, béns immobles municipals, participació ciutadana i acords plenaris, entre altres.

Per al regidor de Transparència, Ignasi Garcia, este increment evidencia “l’interés de la ciutadania en tot allò que envolta la gestió pública” i, especialment, “en la manera en què administrem el fons públics els responsables del govern”. “Cada vegada més gent té un mecanisme directe per a poder fer-se una idea del que és el seu ajuntament i de com funciona la nostra ciutat i tot això transforma en positiva la visió que té la ciutadania sobre les administracions”, ha destacat l’edil.

Garcia també ha anunciat que pròximament es podran consultar dades relatives al cens d’animals domèstics de la ciutat i sobre les adopcions que es realitzen, un projecte en què treballen en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Veterinaris de Castelló. L’edil també s’ha compromés a ampliar l’oferta d’informació pública i oberta a la ciutadania relacionada amb les sancions que s’imposen i els diners recaptats o les atencions que realitza el Servei de Manteniment de la Ciutat (SMC).

Cal destacar que les agendes públiques dels regidors són l’apartat que més interés desperta entre els internautes (amb més de 3.000 visites durant l’anterior exercici), seguit de prop per l’aplicació que permet fer un seguiment dels acords plenaris (amb més de 2.000 visites). Així mateix, destaca en este podi l’apartat propi de transparència, en què la web ofereix informació sobre la corporació municipal i sobre contractacions i costos de serveis públics, organització de l’ajuntament i dades en matèria d’urbanisme, obres públiques i medi ambient.

El conjunt del web municipal de Castelló va rebre més d’un milió de visites durant l’any 2019. Novament, els assumptes econòmics són els que més interés suscitaren i interessaren especialment les ofertes d’ocupació publicades. Els horaris del transport públic, l’agenda cultural i el calendari festiu van ser altres de les seccions més consultades per ciutadania i visitants.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,743FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià