miércoles, 22 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Castelló vol impulsar el paper de la societat civil en la definició de les polítiques de seguretat .

La Regidoria de Seguretat Pública de l’Ajuntament de Castelló ha donat el primer pas per a obrir el Consell Local de Seguretat a la societat civil. El regidor Antonio Lorenzo ha anunciat la constitució d’una comissió de treball encarregada de redactar el reglament “que permeta convertir el Consell en un autèntic fòrum de debat sobre les polítiques de seguretat pública que s’han d’impulsar des de l’Ajuntament de Castelló”.

Lorenzo ha afegit que “la voluntat del Govern municipal de l’Ajuntament de Castelló és promoure la participació de la ciutadania en els processos de presa de decisions en les polítiques que permeten garantir la seguretat de la ciutat i millorar la convivència”. La comissió de treball, integrada per set membres del Consell Local de Seguretat que es van presentar de manera voluntària, serà l’encarregada de redactar el reglament que desenvolupe l’acord de crear aquest organisme.

“La nostra intenció és fomentar la coparticipació en aquest Consell, entre la ciutadania i el personal tècnic, amb l’objectiu de convertir aquest fòrum en part de la nostra estratègia de seguretat pública”, segons el regidor Antonio Lorenzo. La comissió de treball, que s’ha creat exclusivament per a la redacció del reglament, es va constituir durant la sessió del Consell Local de Seguretat celebrada dimecres passat a la nit, una reunió a la qual estaven convocats representants de 23 entitats entre grups polítics, de districte, comerciants, d’entitats veïnals, sindicats, Subdelegació del Govern i altres col·lectius.

.

Últimas noticias

Contenido relacionado