Agredeixen a Lucía Clemente, l’alcaldable del PP de La Jana, en el municipi de Traiguera

Ahir passades les 19.30 hores de la vesprada, Lucía Clemente, alcaldable pel Partido Popular a l'Alcaldia de La Jana, va acudir a l'Oficina de Bankia a Traiguera on li van increpar i agredir.

Publicitat

Ahir passades les 19.30 hores de la vesprada, Lucía Clemente, alcaldable pel Partido Popular a l’Alcaldia de La Jana, va acudir a l’Oficina de Bankia a Traiguera on li van increpar i agredir.

De fet, mentre parlava amb uns veïns del poble, un home amb bicicleta se li va acostar i, segons ha denunciat Clement davant la Guàrdia Civil, aquest home la va increpar anomenant-li “desvergonyida” i “feixista” i posteriorment, la va espentar i la va amenaçar amb colpejar-la amb un bastó. L’home, al qual l’afectada afirma no conéixer, va ser identificat posteriorment per alguns veïns.

Rovira  

Lucía Clemente va presentar el comunicat de lesions i la denúncia per agressió davant la Guàrdia Civil de Sant Mateu perquè procedisquen a enviar-ho al Jutjat.

“No m’acoquinaran, enfront dels sectarismes i la intolerància, hem de continuar defensant la llibertat, els plantarem cara als quals vulguen acabar amb les nostres llibertats” ha subratllat Clement, qui s’ha mostrat confiada que la justícia prenga les mesures oportunes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada