L’Ajuntament de la Vall d’Uixó es reuneix amb la Fundació Manantial

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó i la Fundació Brollador han mantingut una reunió per a estudiar la possibilitat de disposar d'un habitatge tutelat

Publicitat

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i la Fundació Manantial han mantingut una reunió “per a estudiar una possible col·laboració, després de l’interés mostrat per totes dues institucions a disposar d’un habitatge tutelat per a persones amb malaltia mental”, tal com ha explicat el regidor de Serveis Socials i primer tinent d’alcalde, Antoni Llorente.

En la trobada també van estar presents l’alcaldessa, Tania Baños, la coordinadora municipal de Serveis Socials, Emilia Miguel. I per part de la Fundació Manantial, el president del patronat, Francisco Sardina, i el coordinador general amb Administracions Públiques, Gregorio Bercedo.

Rovira  

Així, Llorente ha assenyalat que han tractat la necessitat “de comptar amb un recurs com un habitatge tutelat que fomente l’autonomia de les persones amb malaltia, especialment a la nostra ciutat on ja tenim un CRIS (Centre de Rehabilitació i Inserció Laboral) que fa la funció de centre de dia”.

La Fundació Manantial és una entitat sense ànim de lucre que treballa ja en altres municipis de la província. Per exemple, a Vila-real gestiona un habitatge tutelat i la setmana vinent obrirà un CRIS. En la Comunitat Valenciana presta la seua activitat des de 2017 i atén unes 350 famílies, desenvolupant programes orientats a la millora de la qualitat de vida, la inclusió sociolaboral i la participació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada