Alcalà-Alcossebre denuncia actes vandàlics al castell de Xivert

S'ha posat en coneixement de la Guàrdia Civil el trencament de dues portes de ferro i la tanca de la tapa de l'aljub templer

Publicitat

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha formulat una denúncia davant la Guàrdia Civil pels danys que s’han produït en dependències del castell de Xivert. En concret, el trencament de dues portes de ferro i de la tapa de l’aljub templer. Es desconeix si els fets es deuen a un intent de robatori o a mers actes vandàlics per destrossar aquest patrimoni arquitectònic d’important valor històric. Es calcula que el cost econòmic dels danys provocats ascendiria a 800 euros. Per part de l’Ajuntament, també s’ha posat en coneixement de la Diputació Provincial, propietària del castell de Xivert.

L’Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que “els que realitzen aquest tipus d’actes estan atacant i destrossant el que és de tots i la quantia econòmica que han d’assumir les institucions està repercutint en tots els ciutadans”. Per això, ha insistit que “la col·laboració ciutadana és clau per acabar amb aquest tipus d’actes i necessitem que, si qualsevol veí, s’adona que s’està produint un acte d’aquest tipus, ho comunique com més prompte millor a la Policia Local, perquè es prenguen les mesures oportunes”.

Rovira  

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada