Alcalà-Alcossebre realitzarà tres contractacions a joves aturats a través dels programes de LABORA

Els perfils demandats són de jurista, auxiliar administratiu i enginyer tècnic i és requisit estar inscrits com a demandants d'ocupació

Publicitat

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha sol·licitat acollir-se a diferents subvencions de LABORA -Servei Valencià d’Ocupació i Formació- per a la contractació de persones desocupades, dins del Programa d’incentius a la contractació de persones joves per entitats locals en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

En concret, a través de la línia EMCUJU, és sol·licitar poder contractar una persona amb formació en Grau de Dret, per a realitzar tasques de jurista. A través de la línia va empényer, se sol·licita la contractació d’un auxiliar administratiu. En els dos programes, es contractaran menors de 30 anys inscrits com a demandants d’ocupació donats d’alta al Sistema de garantia juvenil. Els contractes tindran una durada de 12 mesos a jornada completa.

Rovira  

Una altra línia d’ajuts és la que regula les subvencions destinades a la contractació de persones aturades d’almenys 30 anys, en col·laboració amb corporacions locals de la Comunitat Valenciana. En aquest cas a través del programa EMCORP, és sol·licitat la incorporació d’un enginyer tècnic. En aquest cas el contracte de sis mesos a jornada completa.

Els interessats en aquestes contractacions, han de realitzar la tramitació a través de l’Oficina d’Ocupació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada