Alcalà-Alcossebre reobrirà l’estació de tren el 12 de novembre

L'Ajuntament es farà càrrec de l'obertura i tancament de les instal·lacions de forma diària

Publicitat

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ja compta amb les claus per poder reobrir l’estació de tren d’Alcalà, dilluns que ve 12 de novembre, coincidint amb l’ampliació de les freqüències dels trens de Rodalies. Personal d’Adif ha realitzat hui la cessió d’aquest material al consistori. La Policia Local serà l’encarregada d’obrir i tancar l’estació cada dia, en horari de 6.00 h a 22.00 h, per tal de cobrir els horaris dels nous trens. Al vestíbul de l’estació ja s’han instal·lat les màquines expenedores de bitllets i cancel·ladores i, durant els tres mesos vinents, personal de RENFE oferirà un servei d’informació contínua sobre compra de bitllets, preus d’abonaments, etc.

Per part d’Adif, s’ha adquirit el compromís de millorar l’accessibilitat del vestíbul eliminant el graó de l’entrada principal i de l’accés a l’andana. També està en vies de resoldre l’obertura dels ascensors que comuniquen les andanes. Per part d’Adif ja es van realitzar les obres d’adequació del vestíbul i lavabos i s’ha condicionat el pas inferior, que presentava despreniments de rajoles. L’Ajuntament es farà càrrec de la neteja de les instal·lacions, segons l’acord assolit entre el consistori i Adif.

Rovira  

L’Alcalde d’Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, ha destacat que la tramitació amb Adif ha estat complicada però finalment s’ha resolt de la millor manera perquè l’estació torne a prestar servei i estiga oberta, per comoditat dels usuaris, i que s’haja arribat a temps, coincidint amb la posada en marxa dels 24 trens, en direcció nord i sud, que arribaran a la nostra estació.

Els nous horaris dels trens de la línia València-Castelló-Vinaròs ja poden consultar-se en les vitrines d’informació de l’estació d’Alcalà i a través de les xarxes socials i web de l’Ajuntament d’Alcalà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada