El Dia del Veí, una iniciativa de proximitat i participació ciutadana en Alcora

La regidora de Participació Ciutadana, Noelia Muñoz, atendrà als veïns i veïnes els divendres, de 10.30 a 13 hores, a l'Ajuntament.

Noelia Muñoz
Actualitat Valenciana

L’Ajuntament de l’Alcora posarà en marxa el Dia del Veí, una iniciativa amb la qual el Govern local pretén “incrementar la participació de la ciutadania en els assumptes municipals”.

Així ho ha explicat la regidora de Participació Ciutadana, Noelia Muñoz, que serà l’encarregada d’atendre als veïns i veïnes a l’Ajuntament els divendres en horari de 10.30 a 13 hores.

PublicitatRovira  

D’aquesta manera, a partir del pròxim divendres, dia 20 d’abril, la ciutadania comptarà amb un nou mecanisme per poder realitzar suggeriments a l’administració local, proposar idees, resoldre dubtes i exposar les seues reclamacions, en relació a qualsevol àrea municipal.

“Aquests suggeriments i propostes s’estudiaran i es tindran en compte amb la finalitat d’incloure-les en els pròxims pressupostos de l’Ajuntament”, indica Muñoz.

La regidora destaca que aquesta iniciativa s’emmarca dins del compromís de l’equip de govern de continuar amb la seua política d’atenció “propera i transparent” i mantenir una relació directa amb els veïns i veïnes de l’Alcora.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada