El Consell adjudica les obres del Regina Violant d’Almassora per 5,3 milions d’euros

L’empresa Añil té 15 mesos per a construir el col·legi

Publicitat

La Conselleria d’Educació ha adjudicat les obres del col·legi Regina Violant a l’empresa Añil Servicios, Ingeniería y Obras per 5.321.608,86 euros, segons figura en la Plataforma de Contractació del Sector Públic. La signatura té un termini d’execució límit de 15 mesos i la intenció de començar els treballs en l’antiga Garrofera de forma immediata, tal com va traslladar als tècnics municipals i l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, aquest mateix mes durant una visita al consistori i a les obres.

L’empresa adjudicatària s’ha imposat en el concurs públic a les vuit restants que van presentar pliques en el termini estimat: Acciona Construcción S.A., Civicons Construcciones Públicas S.L., UTE Compañía Levantina de Edificación y Obras Públicas S.A. (CLEOP), Ecsa Obra Pública y Civil S.L., Edifesa Obras y Proyectos S.A., Gimecons Construcciones y Contratas, Obrascon Huarte Lain S.A. i Proyme Ingeniería y Construcción S.L. Dues d’elles van incórrer en baixa temerària.

Rovira  

La finalització del col·legi després de l’abandó dels treballs per part de l’anterior empresa adjudicatària, Torrescámara, va portar a la Conselleria d’Educació a traure de nou a concurs el tram restant per un pressupost base de licitació per valor de 5.762.672,84 euros, fase en la qual Añil Servicios es va imposar a les seues competidores en el procés administratiu.

La proposta d’adjudicació va obrir un termini de 10 dies hàbils perquè l’empresa va presentar la documentació pertinent. Superada aquesta fase, la constructora va visitar Almassora dies enrere, quan va traslladar a la primera edil la seua intenció de posar-se a treballar aquest mateix mes, accelerant així l’inici d’unes obres que Conselleria d’Educació tenia previstes per a maig.

Totes les dades de l’adjudicació figuren en la plataforma virtual per a la consulta de les persones interessades en un procés “que va arrancar en 2006 amb la instal·lació dels primers barracons”, segons ha recordat Galí. Aquesta part s’ha posat en contacte aquest matí amb l’AMPA per a comunicar l’adjudicació definitiva de les obres, que posarà fi a 13 anys d’activitat acadèmica en barracons.

El consistori ha reiterat la seua confiança en què el procés continue sense contratemps per a iniciar els treballs sobre el terreny de l’antiga Garrofera aquest mateix mes, de manera que els terminis d’execució s’escurcen tant com siga possible perquè la comunitat educativa del Regina Violant estrene les instal·lacions en la seua ubicació definitiva.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada