Felip: “Almassora perd les ajudes turístiques convocades per Diputació per la descoordinació de l’equip de govern”

Felip: “El partit que ostenta l'alcaldia no sol·licita les subvencions d'1,7 milions d'euros que la institució provincial havia reservat per als municipis turístics”.

Nuria Felip
Actualitat Valenciana
Publicitat

El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora ha lamentat que Almassora haja perdut l’oportunitat d’obtenir les ajudes turístiques convocades per la Diputació Provincial “pel desig del PSPV, partit que ostenta l’alcaldia, de no concórrer a la convocatòria feta pública el passat 19 d’octubre”.

Nuria Felip, regidora del PP en l’Ajuntament d’Almassora, ha lamentat que “la nostra localitat perda inversió i fons per la incapacitat de gestió de dos partits que governen en paral·lel l’ajuntament”. “Es giren l’esquena, no hi ha comunicació i no existeix cap coordinació. I el resultat ho veiem en qüestions com la que ens ocupa, convocatòries públiques que no se sol·liciten i que impedeixen a Almassora aprofitar subvencions d’altres administracions que redundarien positivament entre els nostres veïns”.

PublicitatRovira  

“La convocatòria d’ajudes públiques llançada per la Diputació Provincial es resolia el passat mes de març sense que en el seu extracte figurara cap sol·licitud per part d’Almassora”. “Som un municipi turístic, tenim aquesta declaració, i no obstant això els dos partits que haurien de lluitar per valorar el nostre potencial estan més ocupats a atendre els seus problemes i tensions interns que a esforçar-se per guanyar inversió per a la nostra localitat”. Fins al punt, ha postil·lat, Felip, “que ni tan sols es van presentar a una convocatòria pública a la qual podíem haver concorregut perquè complim totes les condicions”.

Des del Grup Municipal del Partit Popular, “com ja hem reclamat en reiterades ocasions, demanem al PSPV que siga capaç de treballar per Almassora, perquè la descoordinació del seu equip i el treball en paral·lel que desenvolupa el seu soci de Compromís no solament provoca pèrdua de subvencions, sinó que a més duplica la despesa com va ocórrer el passat any amb la instal·lació de dues carpes: una per al PSPV i una altra per a Compromís”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada