Almassora accelera la nova licitació del trinquet

El procediment s'activa dues setmanes després de liquidar l'anterior contracte i valora el cost dels treballs restants en 724.000 euros

Publicitat

L’Ajuntament d’Almassora ha fet públics este matí els plecs que regiran la contractació de les obres del trinquet municipal, un projecte elaborat sobre la base dels treballs ja executats per l’anterior contractista. El cost estimat pels tècnics municipals per a la part restant del projecte és de 723.668,01 euros i el termini per a la realització de les obres és de huit mesos.

La nova licitació s’ha realitzat “en temps rècord”, com ha destacat el regidor d’Esports, Xavier Trenco. I és que la liquidació definitiva de l’anterior contracte es va tancar el passat 26 de setembre, per la qual cosa el procediment ha tirat endavant en només dues setmanes. Trenco, ha agraït “el treball coordinat i la celeritat de les gestions” dutes a terme pel personal municipal, un reconeixement al qual s’ha unit l’alcaldessa, Merche Galí.

PublicitatRovira  

Així doncs, el nou plec de condicions arreplega que la puntuació dependrà tant de les condicions de l’oferta econòmica com del programa de treball vinculat a esta. La mesa de contractació valorarà les solucions tècniques, la planificació i distribució de tasques, les condicions de treball, l’estudi d’afeccions i els mitjans dels quals el licitador dispose.

Així mateix, el consistori exigeix que la persona responsable de l’obra siga la mateixa durant tot el període d’execució i que el delegat d’obra explique és tècnic titulat i compta amb experiència acreditada en projectes similars.

En el contingut de l’informe tècnic que acompanya a este concurs, l’arquitecte municipal apunta a la necessitat d’evitar la contractació per lots dels treballs, posat que “s’incrementarien els costos de producció” i les molèsties veïnals. El departament d’Urbanisme també considera que “no existeixen unitats d’obra que contemplen únicament el subministrament” sinó que “totes comporten la instal·lació i la realització de treballs complementaris”, per la qual cosa descarten desglossar el projecte d’execució.

Cal destacar que este contracte és el segon que Almassora licita electrònicament, per la qual cosa la presentació de les proposicions únicament podrà realitzar-se en el perfil del contractant del consistori situat en la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini per a concórrer a esta oferta serà de 20 dies naturals, que començaran a comptar a partir de l’endemà a l’anunci del procediment en aquest portal.

Així mateix, la contractació del projecte d’execució del trinquet d’Almassora està subjecta als paràmetres dels fons Feder, ja que esta instal·lació esportiva forma part de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI) amb la qual Unió Europea dóna suport al municipi a través de la concessió de cinc milions d’euros.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada