La Fira del Comerç a la Mar d’Almenara és celebrarà del 19 al 22 de juliol

Les empreses interessades tenen fins al 8 de juny per a inscriure's

Almenara Fira del Comerç
Actualitat Valenciana

L’Ajuntament d’Almenara ja ha començat a treballar en una nova edició de la Fira del Comerç a la Mar que es desenvoluparà en el Passeig Marítim de la Platja Casablanca d’Almenara entre el dijous 19 i el diumenge 22 de juliol.

En aquests moments, segons ha explicat el regidor de Turisme i Comerç, Joan Pau Roig, “s’estan realitzant tots els tràmits per a muntar la fira i un dels primers és conéixer de primera mà quants comerços, associacions i empreses és instal·laran” per açò “la inscripció dels llocs estarà oberta fins al pròxim 8 de juny”. Una vegada coneguts quants expositors inicialment pot haver-hi es realitzarà el dia 12 de juny una primera reunió tècnica i informativa sobre la fira.

PublicitatRovira  

El regidor ha assenyalat que “a més de tot el que s’està concretant en aquests moments o en les reunions amb els comerços, entitats i associacions que participen en la fira, destaquem que enguany hi haurà una important aposta per l’infantil, doncs la jornada del diumenge 22 estarà dedicada als més xicotets i xicotetes” encara que “també hi haurà activitats per a ells en altres jornades de la fira”. També “tindrem enguany un concert de música de jazz en directe i com no les desfilades habituals de moda i pentinats d’aquesta fira”.

Joan Pau Roig ha animat a comerços, entitats i associacions que participen en la Fira del Comerç a la Mar d’Almenara, que explicarà com sempre amb un entorn privilegiat com és el Passeig Marítim de la Platja Casablanca.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada