118 xiquets i xiquetes comencen l’Escola d’Estiu d’Almenara, superant tots els registres

El tema argumental d'enguany seran els pirates i els mars

EscolaEstiu2018apertura Almenara
Actualitat Valenciana

Un total de 118 xiquets i xiquetes d’Almenara participen en l’Escola d’Estiu de la localitat a les instal·lacions del CEIP Juan Carlos I, que ha superat tots els registres d’inscripcions existents fins al moment, la qual cosa converteix l’edició d’enguany en la més nombrosa.

A més destacar que s’han contractat a 10 monitors i monitores de la borsa creada en el seu moment per a estes tasques, que estaran coordinats pel personal del Casal Jove d’Almenara, ja que el consistori gestiona directament esta oferta educativa i lúdica estival.

PublicitatRovira  

La regidora de Joventut, Terebel Galiano, ha destacat “la gran participació quant a inscripcions enguany, que avalen l’aposta que hem realitzat per l’Escola d’Estiu, xiquets i xiquetes als quals donem la benvinguda a la nostra oferta lúdica i educativa per a juliol amb l’objectiu a més de formar i divertir, oferir una alternativa per a conciliar la vida laboral i familiar”.

A més també ha agraït al personal del Casal Jove d’Almenara, i també als monitors i monitores, la seua aposta i disposició per a poder realitzar totes les activitats programades en aquesta edició de l’Escola d’Estiu.

Al llarg del mes es desenvoluparan moltíssimes activitats adaptades als segments d’edat corresponents, totes sota el fil argumental dels mars i els pirates. Així se succeiran les gimcanes, jocs esportius, festa holly runminiolimpiades, cinema, tallers de ball, manualitats, cuina, còmics, samarretes, perles hamma, estimulació i relaxació, així com contacontes i tot açò completat amb el reforç escolar per als escolars de primària.

També hi haurà activitats especials com els jocs en el poliesportiu i piscina, l’excursió al complex La Pinada de Gilet o l’acampada d’una nit en el mateix col·legi per als escolars de 9 a 12 anys. Finalment, el dia 31 hi haurà una gran festa de clausura amb la música i l’animació de Rebombori Cultural.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada