Almenara presenta una extensa programació de cursos esportius d’estiu en la platja Casablanca

El diumenge començaran els esdeveniments esportius estivals amb el Triatló Escolar

cartell estiu esportiu Almenara
Actualitat Valenciana

A partir del pròxim dilluns 2 de juliol començaran els diversos cursos englobats en el programa ‘Estiu Esportiu’ d’Almenara, les inscripcions dels quals es podran realitzar a partir del pròxim dimecres 27 de juny en el Molí d’Arròs i en la Tourist Info de la Platja Casablanca.

Així enguany destaca la incorporació del FreeStyle que es desenvoluparà els dilluns de 20 a 21 hores en la zona de l’oficina de turisme, així com la consolidació després d’oferir-se aquest este en la localitat de les botes de rebot que es realitzaran els divendres de 20 a 21 hores en la plaça dels Pescadors. Per a aquestes dues modalitats, el preu d’una classe solta és de 5 euros, encara que serà de 3 si es compta amb el material propi. A més el pack conjunt de botes+FreeStyle serà de 30 euros el mes.

PublicitatRovira  

La zumba, per a majors de 12 anys, serà els dilluns, dimecres i dijous en la plaça dels Pescadors de 20 a 21 hores. El preu serà de 10 euros, amb samarreta inclosa. El spinning, per a majors de 16 anys, serà en el Centre Social Miguel Hernández els dilluns, i dimecres de 18.30 a 19.30 i els divendres de 19.30 a 20.30 amb un preu de 15 euros. La gimnàstica per a la tercera edat serà els dilluns i dimecres en la zona de l’oficina de Turisme entre les 8 i les 9 del matí amb un preu de 10 euros.
Finalment el patinatge per a majors de 4 anys serà els dimarts i dijous en l’aparcament de la zona on està el lloc dels socorristes. La modalitat d’iniciació serà de 18.30 a 19.30 i la d’avançats entre 19.30 i 20.30, a un preu de 10 euros.

Esdeveniments Esportius
A més, la programació es completa amb una sèrie d’esdeveniments esportius al llarg dels mesos de juliol i agost. Així, el primer serà aquest pròxim diumenge 1 de juliol en la zona de la Gola de Queralt on se celebrarà el Triatló Escolar. El 28 de juliol, des de la plaça de la Constitució partirà a les 20.30 hores la tradicional Marxa Nocturna.

Ja a l’agost, destacar que el dissabte 4 serà la Volta a Peu Platja Casablanca, que arribarà a la seua XXXV edició. L’endemà, el diumenge 5 serà el torn per al IV Circuit Provincial de Pàdel en la zona del Papi Beach. El dimarts 7 a les huit de la vesprada arribarà la Marxa de la Dóna i el dissabte 11 el màster de spinning. La travessia nadant Platja d’Almenara arribarà el diumenge 12 d’agost mentre que el 16 d’agost se celebrarà la màster de botes de rebot en el camp de futbol de la platja. Finalment el 23 d’agost serà l’eixida amb bici, en la qual els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats per un adult.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada