Tot preparat per a les Festes de ‘Dalt de la Muralla’ d’Almenara que començaran el dissabte

Les primeres celebracions se centraran en els actes taurins

Festes Muralla Almenara
Actualitat Valenciana

Les festes en si començaran el dissabte amb la primera jornada taurina. Així pel recinte habitual s’exhibirà un bou salvatge de la ramaderia de Gavira a set i mitja de la vesprada. A la nit, a partir de les 12 s’embolarà en l’encreuament dels carrers Castelló i Sant Pere un bou de corro de la ramaderia de Vicent Benavent.

Les activitats taurines es perllongaran tant dimarts com a dijous amb vaquetes vespertines de la mateixa ramaderia. Aquestes dues nits hi haurà bou embolat de Benavent, el dimarts en el carrer Juan d’Àustria i el dijous en l’encreuament entre els carrers La Creu i Balmes. El divendres es tancaran els actes taurins amb un bou salvatge de la ramaderia de ‘Hierbabuena‘ (serà a les 20 hores) patrocinat per Amics del Bar, que s’embolarà a la nit entre els carrers Molins i Goya.

PublicitatRovira  

A més fora de l’activitat taurina, destacar que el diumenge hi haurà jocs infantils, que es completaran amb cucanyes tots els dies de dilluns a divendres a la una del migdia. A més el dilluns hi haurà animació infantil vespertina i tancament infantil a la nit. En la jornada del dimecres 27 hi haurà berenar popular i a la nit bou embolat infantil i “xopà”. Finalment el dissabte 30, últim dia de festes hi haurà a les 20.30 hores en el carrer Molins un màster class de zumba amb Rebeca Gimeno i Jessica Cano, per a tancar amb el tradicional sopar popular i disco-mòbil amb la festa de l’escuma, a càrrec de dj Marion.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada