La Diputació aprova 75.000 euros per a organitzar el XLI Certamen Provincial de Bandes de Música

Sales: “Estem molt satisfets de contribuir al fet que les bandes seguisquen sent la màxima expressió cultural de la nostra província”.

CERTAMEN BANDAS MÚSICA
Actualitat Valenciana
Publicitat

La Diputació de Castelló ha aprovat en Junta de Govern els 75.000 euros amb els quals organitzarà el XLI Certamen Provincial de Bandes de Música els dies 28 i 29 d’abril, la gran trobada de societats musicals de la província, amb el qual el Govern Provincial torna a posar de manifest el seu impuls a les bandes de música de Castelló com a garant institucional de la seua activitat.

El vicepresident primer de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha valorat que “des del Govern Provincial estem molt satisfets de poder contribuir al fet que les bandes de música seguisquen sent la màxima expressió cultural de la nostra terra. Continuem sent aliats de la seua activitat en els nostres pobles, perquè entenem que són fonamentals en la nostra tradició i la nostra cultura, i estem al costat de les bandes des del mateix moment en què els xiquets comencen a aprendre en les escoles d’educands i fins que interpreten les millors melodies en aquest certamen, mostrant i valorant tot el seu talent”.

PublicitatRovira  

Cal tenir en compte que el XLI Certamen Provincial de Bandes de la Diputació de Castelló ja té definides les actuacions de 10 societats castellonenques durant els dies 28 i 29 d’abril després del sorteig celebrat el passat 22 de febrer en el Saló de Plens del Palau Provincial.

En primer lloc actuarà l’única banda presentada de la quarta secció, la Societat Musical de Geldo. Les bandes pertanyents a la tercera secció seran la Societat Artísticmusical de Castellnovo, l’Associació Musical Castalia de Castelló, i la Unió Musical Lira Borriolenca de Borriol. En tercer lloc, actuaran les bandes de la segona secció, la Unió Musical de Villafranca, la Societat Musical Artística Nulense de Nules, la Societat Musical i Cultural Otobesa de Xèrica l’Associació Unió Musical i Cultural Alturana d’Alturay la Unió Instructiu Musical La Maragda d’Almassora. I en primera Secció, l’Associació Musical Ciutat de Benicarló.

La Diputació impulsa, amb aquest certamen i amb totes les iniciatives culturals com són les escoles d’educands i les trobades de bandes aquesta important labor de difusió cultural realitzada per les 80 bandes de música de la província de Castelló, també amb la Distinció Provincial al Mèrit de les Arts l’any 2015.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada