Actiben, el programa d’estímul de l’activitat empresarial i l’emprenedoria de Benicarló arranca amb 22 projectes

Els projectes estan relacionats amb l'artesania, la restauració, el disseny gràfic o les telecomunicacions

Actiben Benicarló
Actualitat Valenciana
Publicitat

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor de Promoció  Econòmica, Román Sánchez, han rebut aquest matí els 22 empresaris i emprenedors que formaran part del programa Actiben, una iniciativa de l’Ajuntament que té com a objectiu estimular l’activitat empresarial, donar suport, formació i assessorament a persones amb idees emprenedores, però també a autònoms o empreses ja consolidades.

Els empresaris i emprenedors, acompanyats del director del programa, Agustín Castejón, han presentat els seus projectes, que abasten sectors molt diversos: des del programari a mida fins a l’artesania, la restauració o el disseny gràfic. D’entre els 22 projectes, n’hi ha que responen a projectes a desenvolupar, mentre que d’altres són empreses ja creades que busquen assessorament per tal de millorar la rendibilitat i la productivitat.

PublicitatRovira  

L’alcaldessa ha expressat la seua satisfacció per l’inici del programa i ha felicitat els empresaris i emprenedors per acollir-se a aquesta iniciativa que, ha dit, “contribuirà a fomentar la creació de llocs de treball a la ciutat i a impulsar l’activitat empresarial”. Xaro Miralles els ha encoratjat a continuar treballant des de Benicarló i ha destacat la importància de “saber evitar que el talent local haja de sortir fora de Benicarló per a triomfar”.

Actualment, ja s’estan elaborant itineraris personalitzats per a cadascun dels projectes i posteriorment començarà la fase de formació, adaptada a les necessitats de cada empresari o emprenedor. Paral·lelament, també s’oferirà suport financer i comercial personalitzat. D’aquesta manera, es pretén que Actiben esdevinga una ajuda determinant per a la posada en marxa dels projectes d’emprenedoria, en funció de cada perfil empresarial.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada