Benicarló hissa les banderes blaves a les platges del Morrongo i la Caracola

Les platges del Morrongo i de la Caracola de Benicarló ja mostren les banderes blaves que simbolitzen la qualitat de les aigües i dels serveis que s'ofereixen als banyistes. En els pròxims dies, està prevista la neteja i posada a punt de la platja d'Aiguadoliva

hissada_bandera_blava Benicarló
Actualitat Valenciana

Este matí, l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha presidit l’acte d’hissada de la bandera blava a la platja del Morrongo, acompanyada dels regidors de Turisme, Rosana Marzá, de Serveis Públics, Ilde Añó, de Medi Ambient, Ximo Bueno, de la reina de les Festes i de les dames de la cort d’honor. Al mateix temps, també s’ha hissat l’altra bandera blava atorgada a Benicarló, la de la platja de la Caracola.

Miralles s’ha mostrat satisfeta per aquests distintius i ha avançat que “el nostre objectiu és mantindre aquestes dues banderes blaves i aconseguir-ne de noves”. “En els pròxims dies, la Brigada d’Obres i Serveis s’encarregarà de netejar i posar a punt la platja d’Aiguadoliva, perquè realment és una platja amb una qualitat d’aigua excepcional”, ha finalitzat l’alcaldessa.

PublicitatRovira  

Per la seua part, la regidora de Turisme ha remarcat que “per a Benicarló és molt important obtindre aquests certificats de qualitat, perquè posa de manifest el treball conjunt que entre les diferents regidories duem a terme per a millorar a poc a poc les platges”.

Cal recordar que la bandera blava és un distintiu de qualitat atorgat per la Fundació d’Educació Ambiental (FEE) que reconeix la qualitat de les aigües i les instal·lacions de la platja. En concret, les platges que vulguen estar guardonades amb la bandera blava han de complir criteris d’informació i educació ambiental, de qualitat de l’aigua, de gestió ambiental i de seguretat i serveis.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada