El Ple de Benicarló s’adhereix a la declaració d’oci educatiu

L'Ajuntament es compromet a reivindicar un model recreatiu que fomente els valors educatius en les activitats dirigides a la infància i l'adolescència.

Ple Benicarló
Actualitat Valenciana

Benicarló ja forma part de la declaració d’oci educatiu “ens reunim amb uns altres valors”, gràcies a l’aprovació per unanimitat que ha fet el Ple de l’Ajuntament. Este manifest, que promou l’IVAJ, pretén fomentar entre els més joves programes i activitats culturals, socials, esportives, extraescolars i de temps lliure que tinguen una voluntat educativa.

A més, també promou el foment de l’adquisició de valors com la igualtat i el progrés social, i impulsa accions que afavoreixen la igualtat d’oportunitats i de tracte, el respecte per la diversitat, la convivència intercultural, la lluita contra la xenofòbia i l’educació en drets humans.

PublicitatRovira  

La regidora de Joventut, Susana Pérez, ha assegurat que “l’adhesió ens permetrà generar espais de reflexió, de convivència i d’inclusió, a més de fomentar el voluntariat i oferir educació no formal”. “Continuarem treballant en aquesta línia, innovant, millorant, creant, escoltant i fent partícips els nostres joves”, ha finalitzat la regidora.

La declaració d’oci educatiu “ens reunim amb uns altres valors” també insta a les administracions a regular les activitats d’oci educatiu per a assegurar la qualitat pedagògica i l’educació en valors. Amb l’adhesió, l’Ajuntament també es compromet a donar suport a les entitats i col·lectius que realitzen aquests tipus d’activitats i reconéixer el paper del voluntariat juvenil com element dinamitzador d’activitats d’oci educatiu.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada