CCD presenta a Valentina Rodríguez com a candidata a l’alcaldia de Benicàssim

Rodríguez ha estat acompanyat pel President de CCD, David García, qui ha comentat que "la formació política va entendre que Valentina reuneix els requisits per a ser candidata i ha expressat que s'està treballant per a confeccionar la llista electoral"

Publicitat

Coalició de Centre Democràtic (CCD), el partit polític presidit nacionalment per l’Alcalde de Nules David García, ha triat en assemblea local al qual serà el candidat a l’alcaldia de Benicàssim en les pròximes eleccions municipals que tindran lloc el 26 de maig del 2019.

La candidata a l’alcaldia serà Dèlia Valentina Rodríguez Herrera, advocada de 31 anys. Rodríguez, molt il·lusionada per a afrontar aquest repte, ha dit que CCD “aposta per obtindre, com a mínim, representació en el consistori i posar sobre la taula els problemes reals que té Benicàssim per a buscar la seua solució”.

Rovira  

Rodríguez ha estat acompanyat pel President de CCD, David García, qui ha comentat que “la formació política va entendre que Valentina reuneix els requisits per a ser candidata i ha expressat que s’està treballant per a confeccionar la llista electoral. Alguns noms es començaran a presentar en les pròximes setmanes”.

CCD cerca “aportar sentit comú i moderació. Un equip de treball al servei dels ciutadans de la població que gestionen amb eficiència i eficàcia els recursos de tots. CCD té les mans lliures per a treballar per i per a Benicàssim’’.

García ha expressat que “la formació centrista està treballant en la confecció de llistes a la província de Castelló i que s’han marcat com a objectiu superar les 20 candidatures municipals a la província, per a això a més s’han entaulat converses amb grups de caràcter independent i localista per a sumar sinergies darrere d’un projecte centrista que anteposa els interessos dels ciutadans als del partit”.

Els integrants de CCD han recordat que “els seus orígens estan en el centre progressista i suarista que representava el CDS d’Adolfo Suárez a Espanya, i de Pedro Gozalbo a la província”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada