El PSPV-PSOE sol·licita revisar les factures a proveïdors de Benicàssim

Els socialistes alerten que l'equip de govern està tramitant factures "amb nombroses irregularitats"

Publicitat

El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Benicàssim, Miguel Alcalde, ha sol·licitat hui una reunió extraordinària per a revisar les factures a proveïdors que ha tramitat l’equip de govern durant aquest mandat, després detectar “nombroses irregularitats” en els últims mesos.

Alcalde ha explicat que l’equip de govern va intentar aprovar en l’últim ple el pagament d’una sèrie de factures a proveïdors que portaven objeccions dels tècnics municipals, ja que estaven presentades “fora de termini i de forma incorrecta”.

Rovira  

Tant els socialistes, com la resta de grups de l’oposició, van votar en contra d’aquestes factures, ja que, a pesar que els xicotets proveïdors han de cobrar els seus serveis, “és intolerable que l’alcaldessa del PP utilitze aquest procediment per a incloure i pagar factures de contractes de major envergadura (fins a 72.000 euros per a un solo proveïdor) que han sigut mal gestionats”.

Davant aquesta situació, el candidat a l’alcaldia del PSPV ha explicat que “els socialistes no diem no al pagament als xicotets proveïdors, diem no a la nefasta gestió dels diners públics i al pagament continu de factures amb objeccions dels tècnics. La senyora Marqués ha de donar la cara i explicar amb tot detall la gestió que està fent dels diners públics dels veïns i veïnes de Benicàssim, perquè no és seu”.

Per tot això, el PSPV ha exigit a Marqués que convoque una reunió amb caràcter urgent per a revisar les factures una a una i diferenciar els pagaments que cal fer als xicotets proveïdors de les factures amb objeccions dels tècnics. “El Partit Socialista no permetrà que Susana Marqués deixe un deute de 13,5 milions d’euros a l’Ajuntament de Benicàssim tal com va fer quan va ser regidor d’hisenda entre 2005 i 2007″.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada