Betxí comença les obres del camí escolar, perquè els més menuts puguen anar al col·legi de forma segura

El projecte té un pressupost total de 120.000 € subvencionats al 50% per fons europeus.

SJOSEP3 Betxí
Actualitat Valenciana

L’Ajuntament de Betxí ha iniciat les obres de construcció del camí escolar en l’avinguda Sant Josep Obrer que suposarà de facto l’inici de la remodelació completa d’aquesta via principal de la població de la Plana Baixa. D’aquesta forma, i durant les pròximes setmanes, es durà a terme la creació d’un passeig longitudinal que unirà les proximitats del centre històric amb les instal·lacions del col·legi públic per tal de fer una via d’accés per al trànsit dels escolars.

L’objectiu és, segons els directors tècnics del projecte, que els xiquets i xiquetes puguen anar de forma segura als centres docents, tant a peu com en bicicleta. I és que, el projecte, a més de la reestructuració del passeig principal, inclou un itinerari per als ciclistes.

PublicitatRovira  

L’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha mostrat la seua satisfacció per l’inici de les obres, “que suposen un fet històric per al nostre municipi perquè és la primera vegada que aconseguim fons europeus gràcies al nostre pla de mobilitat urbana”. Els treballs s’allargaran durant vora un mes, ja que han d’estar justificats davant l’administració abans del 31 de maig.

De forma paral·lela, des del departament d’urbanisme de l’Ajuntament de Betxí, ja s’està treballant intensament per licitar el projecte de renovació de les clavegueres de l’avinguda Sant Josep Obrer que, junt amb el canvi de la infraestructura d’aigua potable de la zona, suposaran un fort impuls de millora per a tots els veïns i veïnes d’aquesta via.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada