La delegació de la Conselleria gestionarà 1.765.000 € del Pla Edificant amb l’aprovació de l’ajuntament de Betxí

Enguany es redactarà la primera part del projecte i en 2019 s’executarà la millora dels patis i la construcció d’un gimnàs

Betxí Edificant
Actualitat Valenciana

L’Ajuntament de Betxí ha aprovat la delegació en favor del consistori per a la gestió dels més de 1.765.000 € per a la reforma i millora dels tres edificis del col·legi públic Cervantes-Dualde de Betxí. La subvenció s’emmarca dins del Pla EDIFICANT, que destinarà vora 700 milions d’euros per a la construcció i adequació de centres educatius públics durant els pròxims cinc anys.

Les actuacions aprovades suposaran de facto una intervenció profunda en dos dels tres edificis existents on es renovaran tots els sanitaris, es canviaran les finestres i la infraestructura elèctrica i s’instal·laran nous mecanismes de climatització. Així mateix, s’intervindrà en la reforma de l’antic menjador i en l’accessibilitat dels espais. Quant al col·legi més nou, el d’infantil, també s’actuarà per eliminar algunes deficiències existents, especialment pel que fa a l’evacuació dels residuals.

PublicitatRovira  

Alguns dels treballs més importants se centraran en la reforma completa del pati, on es construirà una zona porticada per dotar d’ombra este espai durant els mesos més calorosos. Així mateix, en les dues pistes d’esport actuals es canviarà el paviment existent i es construirà un gimnàs de 250m2 en la part nord, que suposarà la realització d’una de les màximes demandes per part de l’equip docent del centre.

Quadre inversions Betxí
Actualitat Valenciana

Les inversions es distribuiran al llarg dels tres pròxims exercicis. De fet, enguany es traurà a licitació la redacció i direcció del projecte de remodelació del col·legi infantil i de l’adequació de les pistes esportives, gimnàs i pati, que s’executarà durant els mesos d’estiu de 2019. En 2020 es durà a terme la reconversió de l’edifici Ferrandis Irles i en 2021 del Franch Miras.

L’equip de govern de Betxí ha rebut amb “satisfacció i alegria” esta notícia, ja que “els edificis educatius del municipi patiran una profunda remodelació en la millora de les seues instal·lacions”, en paraules de l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar. El primer edil ha mostrat la seua alegria “al rebre esta excel·lent notícia que suposarà un fet històric per a la localitat” i ha subratllat per damunt de tot “la gran feina feta des que diversos departaments del consistori, que han treballat de valent per poder arribar a bon port”.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada