Betxí reforça les activitats esportives i inicia l’Escola d’Estiu amb vora de 140 alumnes

El consistori subvenciona 10 places socials per a les famílies més necessitades.

Escola Estiu Betxí
Actualitat Valenciana

Més alumnes, més espai, més matèries, més anglés i més ajudes socials. Estes seran les claus de l’Escola d’Estiu 2018 de Betxí que des del dilluns, i fins al dia 27 de juliol acollirà en huit grups diferents un total de 136 alumnes d’entre 1 i 12 anys.

Així ho han detallat hui en la inauguració de l’Escola d’Estiu l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, i l’edil d’Infància, Lydia Hidalgo. “L’Escola d’Estiu es consolida com a oferta educativa de primer ordre al nostre municipi gràcies a la qualitat i diversitat de les matèries i a l’excel·lent atenció que reben els menors”, explica Remolar.

PublicitatRovira  

L’escola d’Estiu 2018, que manté l’ampliació d’horari iniciada fa uns anys per a conciliar jornada laboral i familiar, manté les ajudes socials a les famílies més necessitades. Entre les activitats, s’han programat àrees com a plàstica, música, biblioteca, teatre, jocs, lectures, marxes, piscina, contacontes, informàtica, visites… Però si alguna cosa destaca en la nova programació del cicle, és l’aposta per l’esport i per l’anglés.

“S’ha intentat millorar el tractament de l’anglés amb la programació de diferents activitats en què es realitzarà un ús d’este idioma com a llengua de comunicació i expressió, amb l’objectiu d’adaptar-nos a la realitat actual, en la que l’anglés és una ferramenta imprescindible, i volem que els nostres xicotets tinguen totes les opcions possibles”, explica Lydia Hidalgo.

D’altra banda, per a incrementar la qualitat de les activitats dels xiquets i xiquetes, s’han reforçat els professors de diversos grups amb alumnes amb necessitats especials.
L’escola d’estiu betxinenca manté, un any més, la seua política de congelació de preus i, d’esta forma, la tarifa bàsica serà de 30 € per cada quinzena que l’alumne assistisca a les classes i de 55 € si va tot el mes.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada