Betxí contractarà a 15 persones dins dels plans d’ocupació a joves de la Generalitat

El municipi aconsegueix dues subvencions de la Generalitat Valenciana i de l’INEM per a fomentar l’ocupació.

DESBROSSAR Betxí
Actualitat Valenciana

L’Ajuntament de Betxí ha rebut la proposta de subvenció per part de la Generalitat Valenciana per a poder contractar en les pròximes setmanes a 15 persones dins dels plans d’ocupació per a joves. En concret, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball destinarà 225.381 € per a ocupar deu peons agrícoles en el Pla EMPUJU i tres administratius, un ADL i un jardiner en el Pla EMCUJU.

Els treballs d’estos programes de subvencions per a la contractació de persones joves pels ajuntaments en el marc del sistema nacional de garantia juvenil tindran una durada de dotze mesos i van destinats a persones desocupades menors de 30 anys.

PublicitatRovira  

Per altra banda, l’INEM també ha anunciat la proposta de resolució per a la contractació de 19 persones de l’àmbit agrícola durant els mesos d’estiu, en este cas amb una aportació de 39.817 €, els treballadors desenvoluparan actuacions de desbrossat de barrancs i millora de camins rurals, entre altres activitats.

El primer edil, Alfred Remolar, ha apuntat que “amb totes estes persones farem un fort impuls als treballs del camp i de neteja del municipi i també millorarem els serveis burocràtics del consistori i d’altres dependències municipals”. Remolar ha mostrat la seua satisfacció “per haver aconseguit més de 265.000 € per donar treball, sense dubte una xifra històrica per a la localitat”.

Cal recordar que Betxí té en estos moments les millors xifres d’ocupació dels últims set anys, amb menys de tres-centes persones inscrites en el SERVEF. Amb l’arribada d’estos fons per part de l’administració valenciana i estatal, el municipi reduirà la desocupació actual en més d’un 10%.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada