Betxí aprova la licitació del pas elevat del Puntarró

El projecte té un pressupost de 228.000 € i s’espera que les obres comencen en setembre

PUNTARRO Betxí
Actualitat Valenciana

L’Ajuntament de Betxí ha aprovat este matí la licitació del projecte del pas elevat pel Puntarró, que suposarà el desviament del trànsit pesat per fora de la població. El projecte, que té un pressupost total de 228.000 €, s’iniciarà previsiblement al llarg del mes de setembre, de forma que si no hi ha cap entrebanc important, l’obra podria estar conclosa abans de final d’any.

El projecte, inclourà a més d’una via per a camions i vehicles de motor un recorregut per a bicicletes i vianants i també es preveu la construcció d’un carril d’acceleració per incorporar-se al camí dels Pals.

PublicitatRovira  

Alfred Remolar, alcalde de Betxí, ha declarat que “es tracta del projecte més important i ambiciós en matèria de mobilitat dels últims anys, ja que no només solucionarà el problema del trànsit pesat per dins del nucli urbà, sinó que donarà major qualitat de vida als nostres veïns”. Remolar ha destacat a més a més que “amb esta variant es desbloquegen també altres millores, com per exemple la construcció d’un passeig a l’entrada de la població pel camí d’Onda”.

El projecte, que ha sigut validat hui per la Junta de Govern Local, té un termini d’execució de dos mesos i s’espera que siga sufragat parcialment a través de la subvenció de millora dels polígons industrials gestionada des de l’IVACE.

Cal recordar que esta obra s’inscriu dins de la planificació dissenyada per l’equip de govern de BLOC-COMPROMÍS per remodelar completament el trànsit urbà. En este sentit, les actuacions es van iniciar amb la construcció de la rotonda d’accés nord i de la reforma integral de l’avinguda Joaquim Dualde, que van eliminar els dos principals punts negres del municipi.

Així mateix es va construir el pàrking de camions en 2015 i posteriorment es va ampliar el vial del Puntarró. Ara, amb la construcció del pas pel riu Sec es culminarà un dels projectes més ambiciosos del programa, a l’espera de la construcció de la passarel·la de vianants el pròxim any.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada