La platja de l’Arenal de Borriana acollirà una jornada de baptisme de tots els esports nàutics

El diumenge 8 de juliol de 10 a 15 hores, l'SME, al costat dels clubs locals i les Escoles de la Mar organitzen celebraren una festa nàutica per a totes les edats

FestaNautica2018 Borriana
Actualitat Valenciana
Publicitat

El Servei Municipal d’Esports, els clubs esportius nàutics de la ciutat i les Escoles de la Mar de la Generalitat organitzen de forma conjunta la tercera Festa Nàutica de Borriana en la qual tots els assistents a la platja de l’Arenal durant el diumenge 8 de juliol, podran practicar gratuïtament tots els esports nàutics que es poden realitzar a la ciutat.

De 10 a 15 hores, els clubs i els Escoles de la Mar oferiran activitats per a conéixer tots els esports nàutics. A partir de les deu del matí del diumenge s’iniciaran les pràctiques esportives i les diferents activitats que tindran a la platja de l’Arenal com a marc privilegiat per a la seua realització.

PublicitatRovira  

El regidor d’Esports, Vicent Granel, ha animat a tots els veïns i veïnes de la ciutat, i també de tota la província que s’acosten fins a la platja de l’Arenal per a conéixer l’oferta d’esports nàutics que existeix a Borriana, “única en tota la província de Castelló”.

L’organització de la Festa Nàutica ha programat el desenvolupament de la jornada tant en la mateixa platja com a l’interior de l’aigua. Així, la iniciació per als menys experts arribarà amb els batejos de mar en vela lleugera, amb un total de quatre embarcacions “gamba” a la disposició dels participants. A més, també es realitzaran activitats d’iniciació de: caiac de mar en paraigües individuals, paddle surf, rem amb fins a 3 embarcacions, windsurf i surf.

El diumenge de portes obertes en el qual s’impliquen de forma directa el Club de Surf Borriana, Windsurfing Club Borriana, Club ‘Regatas Athletic’ de Borriana, Club Paddle Surf i el Club Nàutic de Borriana completa l’oferta amb les activitats a realitzar en la mateixa platja de l’Arenal.

Per a la celebració de la Festa Nàutica s’instal·laran carpes en les quals es podrà trobar informació sobre els diferents clubs que participen en l’esdeveniment, a més de les taules d’inscripció. La Festa Nàutica es tancarà el diumenge a les 15 hores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada