La Gala de l’Esport Local de Borriana reconeixerà els esports que es practiquen a la ciutat

El consistori canvia el format per a premiar a totes les disciplines esportives, a més de concedir els Premis a l'Esport en un acte que se celebrarà en La Mercé el pròxim 25 de gener

Publicitat

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Borriana aposta en aquesta nova edició de la Gala de l’Esport Local per reconéixer a cada esport que es practica en la localitat.

D’aquesta manera, a més dels premis, cada club esportiu local participarà presentant un esportista, entrenador o personal directiu amb la finalitat de fer un reconeixement especial a la labor realitzada durant la temporada, o per la seua trajectòria dins de cadascun dels clubs.

Rovira  

L’edil d’Esports a la ciutat, Vicent Granel ha explicat que “així tots els clubs esportius de Borriana estaran representats en l’acte de la Gala de l’Esport, i cadascun d’ells, podrà reconéixer la labor, treball i participació dels qui consideren que ha de ser mereixedor o mereixedora del reconeixement públic”.

La Gala de l*Esport se celebrarà el divendres 25 de gener en el CMC La Mercé de la localitat. La regidoria d’Esports ha informat els clubs sobre l’obertura del termini per a la presentació de candidatures, i com a data límit ha establit el divendres 18 a les 14.00 hores en el registre municipal de l’Ajuntament. Ja a través de la presentació de les subvencions, alguns dels clubs esportius ja han presentat els seus reconeixements.

També canvia el format del jurat que estarà format pels premiats honorífics, Toni Simarro i Kiko García, el tècnic d’Esports, i l’edil de l’àrea. Els guardons de la Gala de l’Esport de Borriana seran en aquest 2019 d’un total de nou, amb categories per al Millor Esportista Promesa Masculí i Femenina, al Millor Esportista Masculí i Femenina, Premi a l’Esport i Discapacitat masculí i femenina, en el qual es valoraran els esportistes de qualsevol edat amb reconeixement de discapacitat, Premi al Centre Educatiu Promotor de l’Activitat Física i de l’Esport, Premi a l’Entitat Promotora de l’Activitat Física i de l’Esport a Borriana, per la seua col·laboració amb aquest, i finalment, un Esment Esportiu Especial que atorgarà l’Ajuntament de Borriana per la trajectòria i treball en el món de l’esport.

En els premis poden concórrer esportistes, entrenadors, directius, clubs esportius, empreses i veïns que acrediten la seua col·laboració desinteressada en la promoció de l’activitat física i l’esport a Borriana. Cada persona o entitat només podrà presentar a una candidatura per categoria.

Els premis són de lliure presentació, per la qual cosa qualsevol persona o entitat municipal és lliure de presentar una candidatura, sempre que complisca amb els requisits. El conjunt de les bases per a presentar les candidatures poden consultar-se en la web de l’SME, http://sme.burriana.es.

Tal com ha explicat Granel “es tracta de reconéixer el treball dels esportistes i clubs de la localitat de la forma més democràtica i oberta possible, perquè totes les persones que practiquen esport a un nivell o l’altre, puguen presentar les seues candidatures”. Per tant, els clubs esportius, centres educatius, associacions i esportistes individuals tenen fins al divendres 18 de gener per a presentar les seues candidatures.

La Gala de l’Esport tindrà lloc divendres 25 de gener a partir de les 20.00 hores en el CMC La Mercé, en el que des del consistori s’espera que “comporte la consolidació d’una celebració anual que serveix tant per a premiar als esportistes més destacats de l’últim any, com per a seguir amb la promoció de la pràctica esportiva en la qual tant s’ha treballat a Borriana en els últims mesos”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada