El dilluns 11 començaran els treballs de reforç del ferm de la CV-10 en la variant de Borriol

Estos treballs obligaran a tallar una de les calçades però es deixarà oberta al trànsit l'altra

Cv10_borriol_-_panoramio
Actualitat Valenciana

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori iniciarà dilluns que ve, 11 de juny, el reforç del ferm en la CV-10, concretament en la variant de Borriol. Aquests treballs fan necessari tallar una de les calçades però es deixarà oberta al trànsit l’altra.

Concretament els treballs s’efectuaran entre els punts quilomètrics 17+600 i 24+000. En primer lloc es tallarà al trànsit la calçada en sentit ascendent de Castelló a Sant Mateu i els vehicles podran discórrer per l’altra calçada mitjançant els passos de mitjana o transfers degudament condicionats. En una segona fase se circularà per la calçada en sentit ascendent i es tallarà l’altra. Està previst que aquests talls duren sis setmanes.

PublicitatRovira  

El director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, ha assenyalat que l’objectiu fonamental d’aquesta actuació “és augmentar la seguretat viària en una carretera amb gran capacitat de circulació de vehicles en reforçar el ferm i augmentar la capa de rodadora que detindrà la degradació del paviment que pateix esta via”.

Així mateix ha destacat que el departament que dirigeix la consellera María José Salvador ha dissenyat un Pla d’Obra que “minimitza al màxim les afeccions als usuaris per al que es treballarà les 24 hores del dia durant els set dies de la setmana, de fet, els treballs preparatoris han començat ja sense necessitat de tallar completament cap de les calçades”.

Millores per a una carretera molt transitada

Segons ha explicat Domingo, “l’Autovia de la Plana és una via de comunicació molt important en el tràfic de mercaderies i passatgers entre el sud d’Espanya i la frontera francesa i al llarg de tot l’arc mediterrani, per aquest motiu la gran quantitat de trànsit que discorre diàriament per aquesta via d’alta capacitat fa necessari realitzar l’obra amb la major celeritat possible”.

També ha recordat que aquestes obres s’emmarquen en el projecte de reforç de ferms en tres trams de l’Autovia de la Plana, dels quals a la fi de 2017, ja es va executar el corresponent a la variant de Betxí. En total l’actuació completa abasta una longitud de 17.500 metres, en el tronc de l’autovia en els termes municipals de Betxí, Onda, Borriol i Castelló, així com la reparació de 4.040 metres de brancs.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada