Cancel·lat el Sansan Festival per seguretat davant el risc de forts vents i pluges

El festival acull la decisió amb "tristesa" i anuncia que "reintegrarà les entrades als assistents que havien adquirit els abonaments en els pròxims dies"

Publicitat

La Junta Local de Seguretat s’ha reunit de manera extraordinària aquesta vesprada en el recinte de festivals de Benicàssim davant l’alerta de fortes pluges i extremes ràfegues de vent. Les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i Policia Local, a més dels serveis d’Emergències i les autoritats civils, ajuntament i subdelegació del Govern, de manera unànime han determinat la cancel·lació del Sansan festival a causa de “les nefastes condicions meteorològiques i en protecció a la seguretat d’assistents, treballadors i artistes”.

L’ajuntament ha lamentat aquesta situació, però “la decisió no podia ser una altra”. “La seguretat de les persones, la integritat dels treballadors, artistes i la gent que anava a estar present en el Sansan Festival està per damunt de tot i és la nostra responsabilitat garantir que no pateixen cap mal. L’organització ha acceptat i subscrit la decisió i ha iniciat el procediment per a donar a conéixer al públic la cancel·lació del festival i tot el que aquesta decisió comporta”.

Rovira  

Així mateix, l’organització s’ha compromés a procedir a la devolució de les entrades als usuaris que havien adquirit prèviament els seus abonaments.

Per part seua, l’ajuntament posarà a la disposició de l’organització del festival quants mitjans siguen necessaris per a albergar, si així es requereix, als acampadors que es trobaven allotjats en el recinte de Vilacamp.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada