La platja Casablanca d’Almenara portarà activitats en anglés

Publicitat

A partir de hui, els dimarts 10 i 24 de juliol, així com 7 i 21 d’agost, a les 18:30 hores en la Biblioteca de la Platja Casablanca d’Almenara, es desenvoluparan una sèrie d’activitats en anglès a càrrec de l’acadèmia local Mini’Scoleta amb l’objectiu de potenciar aquest idioma. El nucli central de les activitats serà la construcció de contes i aventures basades en personatges de les sèries de televisió dels anys 80, sempre en anglès, per descomptat. La sessió de matí serà la d’introducció, amb diversos jocs i recerca sobre els personatges proposats. Les següents sessions versaran sobre Heidi, Mazinguer Z i l’abella Maya.

Així comença en la Biblioteca de la Platja la segona fase del cicle de contacontes en anglès impulsat des de l’Ajuntament d’Almenara a través de la Biblioteca Municipal Joan Fuster i amb la col·laboració de tres acadèmies locals. Cal recordar que en la primera part de l’any les sessions les ha realitzat l’Acadèmia English Tribe Language School (febrer a maig de manera mensual), que ara durant l’estiu correspon a la Mini’Scoleta en la Biblioteca de la Platja Casablanca i en els mesos de tardor correspondran les activitats a l’Acadèmia d’Estudis Punt i Seguit, que tornarà a realitzar les activitats en la Biblioteca Pública Municipal Joan Fuster.

PublicitatRovira  

Des de l’Ajuntament d’Almenara es valora i agraeix la col·laboració de les tres acadèmies locals participants en el programa de contes en anglès i es vol convidar als xiquets i xiquetes a que acudisquen, tant a les sessions de la Biblioteca de la Platja Casablanca, així com a les que es programen a la tardor en la Biblioteca Joan Fuster d’Almenara.

D’altra banda informar que la Biblioteca de la Platja Casablanca està oberta de dilluns a divendres de 9 a 14:30 i els dimarts a la vesprada de 18:00 a 20:00 hores, mentre que en la Biblioteca Pública Municipal Joan Fuster d’Almenara l’horari d’aquest mes de juliol és de dilluns a divendres de 8:00 a 14:30 i els dimecres de 18:00 a 20:00 hores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada