La Guàrdia Civil de Castelló intervé 54.000 artificis pirotècnics no catalogats en la Magdalena 2018

Es van agarrar un total de 54.000 artificis pirotècnics amb un pes total de 120 quilograms.

inspección pirotécnica PRENSA
Actulitat Valenciana
Publicitat

Components de l’Equip d’inspecció de la Intervenció d’Armes i Explosius de la Guàrdia Civil de Castelló, dins dels serveis establits per al control de productes pirotècnics en totes les seues fases amb motiu de les Festes “Magdalena 2017”, van procedir a la intervenció de 54.000 artificis pirotècnics no catalogats en el Reglament d’articles pirotècnics i cartutxera, ascendint a un total de 120 quilos aproximadament.

La Guàrdia Civil va realitzar les inspeccions en els diferents llocs i basars situats a Castelló ciutat així com en els espectacles de focs artificials (castells, mascletás, correfocs i trabucades), controlant un total de 6.700 quilograms nets de material pirotècnic.
S’han tramitat les denúncies a Subdelegació de Govern de Castelló per suposades infraccions greus a la Llei Orgànica 4/2015, en relació amb el vigent Reglament d’articles pirotècnics i cartutxera.

PublicitatRovira  

La Guàrdia Civil recorda que, segons la normativa actual, per a la venda i subministrament d’artificis pirotècnics catalogats, solament s’autoritza a aquelles persones físiques o jurídiques que compten amb un establiment autoritzat per Subdelegació de Govern.
Així mateix s’autoritzarà amb una notificació expressa a la Intervenció d’Armes i Explosius de la Guàrdia Civil, la venda al detall de la categoria F1 (excepte trons d’impacte) amb un pes màxim de 5 quilos nets.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada