‘Compromís serà de nou l’opció més útil’ de Jordi Navarrete

Navarrete: "Fins a l’arribada de Compromís ningú plantejava amb fermesa al Congrés i al Senat la necessitat de millorar el nostre finançament per deixar de ser els pobres de l’Estat"

Publicitat

El pròxim 28 d’abril estem de nou cridats a votar. El bipartidisme ha suposat, sense dubte, un mal negoci per als valencians. Les nostres reivindicacions i necessitats no han estat mai ateses per PP ni PSOE. Fins a l’arribada de Compromís ningú plantejava amb fermesa al Congrés i al Senat la necessitat de millorar el nostre finançament per deixar de ser els pobres de l’Estat, aquells endeutats fins a les celles i els que no tenim més remei que prestar serveis a la nostra població amb pocs diners, el que no ens fa iguals de cap de les maneres.

Els partits tradicionals són els culpables de tot açò i de l’endarreriment que acumulem, el que resta possibilitats a les futures generacions, competitivitat als nostres sectors productius, viabilitat als negocis d’interior i, en definitiva una pèrdua en la nostra qualitat de vida. Des de la imparable arribada de Compromís a les institucions (a les diputacions, Corts Valencianes, Congrés, Senat i Unió Europea), hem treballat per convertir la política en quelcom que ens beneficie com a poble.

Rovira  

Al Senat concretament, esta cambra que hi han denostat aparcant allà als expresidents i corruptes, hem presentat milers d’iniciatives referides als nostres pobles. Com a exemples, ens hem preocupat per la citricultura valenciana, vetant en solitari l’Acord europeu amb Sud-àfrica que van rebutjar únicament el nostre grup; per desbloquejar les inversions a tota la xarxa ferroviària valenciana i demanar la seua transferència, per reclamar la gratuïtat de l’AP7 o exigir actuacions a la Confederació Hidrogràfica de nord a sud del País Valencià, ja que té abandonat el domini públic d’una forma totalment irresponsable.

Hem presentat milers d’esmenes als Pressupostos de l’Estat que han estat rebutjades per PP, PSOE i Cs principalment. Ni una sola ha prosperat com a conseqüència de la inestabilitat política. Saben Vostés que fins a l’arribada de Compromís ningú s’interessava per l’agricultura valenciana? Per això ens calen més suports encara, per seguir sumant veus que es planten a Madrid per dir que ja n’hi ha prou d’abús i per a propiciar una reconversió del Senat en una cambra territorial on s’analitzen aspectes territorials sense frontismes, sense revengisme i que deixe de ser un búnquer que bloqueja possibles solucions i l’entesa entre els territoris de l’Estat. El vot més útil, serà el de Compromís.

 

Jordi Navarrete Pla, candidat de Compromís al Senat per Castelló i Membre de la Diputació Permanent del Senat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada