Castelló signarà un conveni amb l’Agència Tributària Valenciana per a facilitar el cobrament de multes

L'alcaldessa Amparo Marco es reuneix amb el conseller d'Hisenda, Vicent Soler, per a tancar la col·laboració

Publicitat

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, s’ha reunit amb el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, per a tancar una col·laboració amb l’Agència Tributària Valenciana (ATV) que facilite el cobrament de multes de trànsit, ORA, sancions i altres tributs municipals a residents fora del terme municipal de Castelló.

Marco ha traslladat la seua voluntat d’evitar situacions d’impunitat o que suposen un greuge comparatiu entre ciutadans en funció del seu lloc de residència, ja que l’Ajuntament no té competències per a actuar sobre infractors quan les dites actuacions hagen de realitzar-se fora del terme municipal.

Rovira  

Fins ara, les sancions d’aquest tipus que s’imposaven a la ciutat de Castelló a persones amb residència en altres municipis no es podien cobrar per estar domiciliades fora del terme municipal i, per tant, fora de les competències territorials de l’Ajuntament. A partir de la signatura d’aquest conveni, l’ATV podrà demanar informació a entitats financeres i autoritzar sol·licituds d’embargament per a pagar multes interposades pel consistori en qualsevol part de la Comunitat Valenciana.

L’Agència Tributària Valenciana també tindrà la capacitat d’alçar embargaments i resoldre recursos de reposició interposats contra les seues actuacions i, a més, podrà realitzar totes aquelles accions que siguen necessàries per a l’execució d’embargaments fora de l’àmbit territorial de competències de l’Ajuntament de Castelló.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada