Ciudadanos de Benicàssim rebutja els pressupostos d’un projecte polític “esgotat”

Fernández assenyala que "els comptes no avancen cap a un model intel·ligent del municipi, ni un turisme desestacionalitzat ni aborden els problemes de trànsit"

Publicitat

La portaveu de Ciudadanos (Cs) a l’Ajuntament de Benicàssim, Cristina Fernández, ha manifestat que “Cs rebutjarà els pressupostos del PP que representen un projecte polític esgotat i que no ha mogut una pedra en tres anys en la finalització de la CV-149″.

I en aquest sentit, la portaveu ha recordat que “moltes de les propostes de Cs del 2016, 2017 i 2018 si eren les prioritats dels veïns però segueixen en el calaix i convertides en paper banyat per l’equip de Govern bipartit per al 2019″.

Rovira  

“Des de Cs apostem per la CV-149 per a descongestionar el trànsit, un espai polifuncional per a afrontar l’organització d’esdeveniments o la utilització de les noves tecnologies per a situar a Benicàssim en l’avantguarda de localitats sostenibles”, ha explicat la portaveu, qui ha valorat que “totes elles segueixen pendents d’abordar per l’equip de Govern”.

“Si la senyora Marqués volia tirar els comptes avant podria haver començat per engegar algunes d’aquestes iniciatives de Cs“, ha manifestat Fernández, al mateix temps que ha assenyalat que “els pressupostos d’enguany, tornen a prometre el mateix que anys anteriors i que no s’han dut a terme”.

“Aquests comptes ni avancen en un model intel·ligent del municipi, ni avancen en un turisme desestacionalitzat que genere noves oportunitats laborals, ni acabaran amb els problemes de trànsit que provoca l’abandó de la CV-149”, ha resolt Fernández.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada