Moliner plasmarà en els comptes provincials de 2019 les necessitats dels municipis de Castelló

El president fa del diàleg amb alcaldes, grups polítics i col·lectius el recurs per a "els millors comptes per a la província".

comptes
Publicitat

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, plasmarà en els comptes del Govern Provincial per al pròxim any el seu treball d’escolta activa a les necessitats de tots els municipis de Castelló. I és que el president fa del diàleg amb alcaldes, grups polítics i col·lectius de la província el seu principal recurs a l’hora de confeccionar els millors comptes per a la província en 2019, incloent inversions i serveis que responen a necessitats que li han transmès tant a ell com als diputats de l’Equip de Govern Provincial els alcaldes i regidors en les innombrables reunions de treball que mantenen diàriament en els seus propis municipis i en la Diputació.

“Trepitjar carrer, visitar pobles i dialogar ens permet dissenyar les línies de treball i d’actuació d’una Diputació cada dia més propera i útil per a la nostra terra. Estem immersos en una labor de permanent escolta activa amb alcaldes, regidors i col·lectius que treballen diàriament en la nostra província per a dissenyar els millors pressupostos, per a seguir fent d’aquesta terra un lloc del que sentir-nos més orgullosos i en el qual tots els castellonencs puguem tenir l’oportunitat de desenvolupar el nostre projecte professional i personal”.

Rovira  

D’aqueixa manera, tot el treball desenvolupat en la preparació dels pressupostos de la Diputació de 2019 es tracta d’un pas més dins del compromís de Moliner per cercar acords el més amplis possibles, com s’ha comprovat també en la seua relació amb els alcaldes de tota la província.

Uns comptes reflectisc de les necessitats dels castellonencs

I fer-ho fruit d’aquesta forma de fer política des de la responsabilitat, el diàleg i l’escolta activa que ha implantat Moliner en l’administració provincial i que ha possibilitat que els comptes per al pròxim any “siguen el millor reflex de les necessitats de tots els castellonencs”.

“Tota aportació, tota inquietud o necessitat plantejada durant els últims mesos pels ajuntaments, com a portaveus dels seus veïns, i en la qual han requerit l’ajuda d’aquesta institució es veurà plasmada en uns pressupostos que són els de l’orgull de tota una província”, ha indicat el president.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada