Nules convoca el IV Concurs de Cartells Dia Internacional contra la Violència de Gènere

És lliurarà un premi de 300 euros a la persona guanyadora i una menció local de 200 euros.

gènere
Publicitat

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Nules convoca la quarta edició del Concurs de Cartells “25 de novembre. Dia Internacional contra la Violència de Gènere” per a fomentar la sensibilització, la informació i la denúncia contra qualsevol acte de violència contra les dones.

La persona guanyadora rebrà un premi dotat de 300 euros i s’estableix també una menció honorífica de 200 euros destinada a destacar la millor proposta elaborada per una dona o home participants nascuts o residents a Nules.

Rovira  

“L’objecte d’aquesta convocatòria és seleccionar la imatge que identificarà tots els actes commemoratius de les Jornades contra la Violència de Gènere del present any 2018 que organitza la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, així amb el cartell guanyador es realitzarà la campanya de comunicació i difusió d’aquestes jornades que tindran lloc al mes de novembre”, comenta el regidor de Polítiques d’Igualtat, Antonio Romero.

El termini d’admissió de treballs és de 20 dies naturals a comptar de l’endemà de la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), “per tant els interessats tindran que estar atents a la seua publicació que es preveu en breu”, matisa Romero.

Les obres s’han de presentar sense signar i sense cap dada que puga indicar l’autoria al Registre General de l’Ajuntament de Nules, i han d’estar dirigides a la Regidoria de Polítiques d’Igualtat.

Les bases del concurs es podran trobar a la pàgina web i xarxes socials de l’Ajuntament de Nules després de la seua publicació al BOP.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada