Les Alqueries reclama davant la subdelegada del Govern poder contractar personal municipal

L'alcaldessa trasllada a la dirigent provincial que la plantilla és la mateixa des de fa 25 anys i el municipi ha crescut pel que tenen necessitats que esmenar.

Publicitat

L’alcaldessa de les Alqueries, Esther Lara, i el regidor de personal de la localitat, Florentino Bravo, s’han reunit amb la subdelegada del Govern a la província de Castelló, Soledad Ten, per a reclamar a l’Executiu central una reforma en la Llei que permeta als ajuntaments la contractació de personal.

Lara explica que “estem lligats de peus i mans quant a la contractació de personal, ja que la llei de l’anterior Govern del Partit Popular impedeix que es traguen places a concurs excepte per taxes de reposició elevadíssimes. Estem des de fa 25 anys amb els mateixos treballadors a l’Ajuntament i les Alqueries ha experimentat un creixement que requereix de major atenció a les veïnes i veïns, així com de majors tràmits a realitzar pel mateix nombre de persones”.

Rovira  

L’alcaldessa explica que, si es poguera contractar, les Alqueries està en situació de contractar almenys a dues persones més per a la Brigada Municipal, així com normalitzar els contractes d’interinitat de les netejadores i del personal de la Escola Infantil. “El poble ha crescut i les polítiques recents dels anteriors Governs d’Espanya ens han impedit créixer al mateix ritme quant a personal. Continuarem barallant perquè el nostre municipi tinga el volum de treballadors necessari d’acord amb el creixement d’aquest. Hem exigit una política que afavorisca el desenvolupament i la millora dels serveis prestats per l’Ajuntament a la ciutadania”, indica l’alcaldessa.

Finalment, la primera edila conclou que “continuarem reivindicant enfront de les altres administracions allò que creiem que és just i que li correspon al nostre municipi. Ho hem fet des del principi de la legislatura, sense importar-nos el color dels diferents governs, ja siga en la Diputació, en la Generalitat o en el Govern. Volem allò que ens correspon com a poble i tenim intenció d’aconseguir-ho, en aquest cas, cal destacar que la subdelegada s’ha mostrat molt comprensiva i receptiva amb les nostres reivindicacions i s’ha compromés a fer arribar aquestes peticions als responsables del tema”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada