Desmantellada una instal·lació dedicada al desballestament i utilització de vehicles robats per a finalitats il·lícites

S'han recuperat dos camions, dues furgonetes, un turisme d'alta gamma i un tractor agrícola, diversa maquinària industrial i materials de construcció així com una toquejadora de plaques de matrícules de vehicles

Publicitat

La Guàrdia Civil ha desmantellat una instal·lació situada en la localitat de Segorbe dedicada al magatzematge, desballestament i modificació de matrícules de vehicles sostrets a fi de ser utilitzats per a la comissió de robatoris i altres objectes en les localitats de Segorbe, Almassora, Sot de Ferrer (Castelló), Algar de Palància, Nàquera, Canet d’en Berenguer i Quart de Poblet (València).

A la fi del passat mes de maig es va denunciar en la Caserna de la Guàrdia Civil de Segorbe, on es participava el robatori a l’interior d’una empresa industrial situada en la localitat de Segorbe, sostraient divers material de construcció de quantia elevada i dos camions.

Rovira  

Davant aquests fets els guàrdies civils van iniciar una investigació per a esclarir l’ocorregut, tenint coneixement que en dies posteriors s’havia produït un altre robatori d’un vehicle d’alta gamma en la localitat de Soneixa.

Així mateix després de realitzar nombroses perquisicions i indagacions els agents van esbrinar que els efectes sostrets es podrien haver emmagatzemat en una finca rústica barrada en el seu perímetre i envoltada de vegetació frondosa, situada a uns 15 quilòmetres de Segorbe al límit amb la província de València.

Una vegada traslladats al lloc els agents van observar des de fora que en la parcel·la es trobaven el camió i el vehicle sostret a Segorbe i Soneixa, un d’ells sense matrícula i l’altre amb la matrícula falsificada.

A l’interior d’aquesta, els guàrdies civils van trobar un total de sis vehicles que constaven com sostrets, els quals mancaven de plaques de matrícules o estaven falsificades, així com efectes i diverses eines, tot això sostret a l’interior de naus industrials situades en les localitats de Segorbe, Almassora, Sot de Ferrer (Castelló), Algar de Palància, Nàquera, Canet d’en Berenguer i Quart de Poblet (València). També es va intervindre una toquejadora de plaques de matrícules de vehicles, juntament amb deu plaques de matrícules en blanc.

Com a resultat de les gestions la Guàrdia Civil va procedir a investigar a una persona com a suposat autor d’un delicte d’encobriment, en posseir en la seua instal·lació, els efectes sostrets. A aquesta persona ja li constaven antecedents per delictes de similars característiques contra el patrimoni.

En total s’han recuperat els següents efectes i vehicles: Dos camions, dues furgonetes, un turisme d’alta gamma i un tractor agrícola, diversa maquinària industrial i materials de construcció així com una toquejadora de plaques de matrícules de vehicles. Algun dels vehicles robats eren utilitzats per al trasllat dels efectes sostrets a l’interior de les naus on es trobaven.

Així mateix es van recuperar, 145 matalassos i 21 coixins nous valorats en més de 30.000 euros sostrets en un polígon industrial de Nàquera. A més es van trobar màquines expenedores de beguda i tabac sostretes.

Es continuen les investigacions per a la detenció d’altres persones implicades en els fets delictius.
Les diligències instruïdes han sigut entregades al Jutjat d’Instrucció de Segorbe.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada