Detingudes quatre persones per falsedat, intrusisme i estafa en Benicarló

estafa

La Guàrdia Civil ha detingut a quatre persones, tres homes i una dona, com a suposats autors dels delictes de falsedat documental, intrusisme professional i estafa en un centre mèdic de Benicarló.

L’actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar en el mes de gener quan els agents van tenir coneixement d’una possible estafa en un centre mèdic privat situat en el terme municipal de Benicarló, on un dels infermers havia estat treballant en el centre així com en dos geriàtrics sense tenir la titulació necessària, falsificant documentació aportada així com les dades del currículum.
Per aquest motiu la Guàrdia Civil va iniciar una recerca, aconseguint comprovar que en el citat centre mèdic, estava prestant serveis un suposat fisioterapeuta mancant de la titulació requerida, ja que solament tenia titulació de massatgista. Així mateix el director i una empleada administrativa facturaven serveis que no havien prestat als pacients a les diferents companyies d’assegurances mèdiques, tenint total coneixement que les persones que exercien com a infermer i fisioterapeuta no tenien titulació.
Per tot ells els agents van procedir a la detenció de tres homes i una dona d’entre 41 i 59 anys, com a suposats autors dels delictes de falsedat documental, intrusisme professional i estafa. Les diligències han sigut remeses al Jutjat d’Instrucció número cinc de Vinaròs.
L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Benicarló.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada