La Diputació porta el turisme de festivals a 25 fires nacionals i internacionals

festivals

La Diputació de Castelló portarà el turisme de festivals a un total de 25 fires nacionals i internacionals amb tal de multiplicar el seu benefici en la província. Així, el Govern Provincial intensifica la promoció de la campanya 2018 de festivals amb Castelló, Terra de Festivals, per a aconseguir tant als professionals turístics de turoperadores, agències i altres empreses del sector com als potencials visitants o turistes finals.

El vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “la música un dels elements tractors perquè milers de persones de fins a 100 països del món hagen conegut la província de Castelló, i el nostre objectiu com a institució és el de fidelitzar a totes eixes persones que descobreixen la província de Castelló a través de la música perquè tornen i descobrir-li-la a moltes unes altres perquè la coneguen”.

PublicitatRovira  

En aqueix sentit, la Diputació manté en el producte turístic de festivals el principal eix de turisme internacional, ja que aquest és la gran plataforma que atrau anualment a 700.000 persones de tot el món com a gran reclam internacional per al turisme de Castelló. “Una oportunitat que no deixem escapar per a descobrir la nostra terra a milers de persones”, ha assenyalat Martínez. És per açò que l’esforç no se centra només en el públic final, sinó també en els professionals del sector turístic per a convertir-los en grans prescriptores de Castelló com a referent europeu en l’organització de grans festivals de música.

‘Castelló Terra de Festivals’ reverteix en 60 milions en la província

L’aposta per reforçar la marca ‘Castelló Terra de Festivals’ és ja un eix estratègic dins de la gestió del Govern Provincial per la gran repercussió que té en la dinamització de l’economia castellonenca i el seu abast com a gran aparador turístic en el món.

Tant és així que els grans festivals celebrats en la província van deixar en 2017 una empremta de més de 60 milions d’euros d’impacte econòmic que va suposar la creació de més de 2.200 llocs de treball. És per açò que el Govern Provincial ha incrementat la seua aportació a la celebració d’aquests macroevents en un 25% fins a aconseguir els 500.000 euros. Per a 2018 l’objectiu serà mantenir i fins i tot millorar aqueixes xifres que vénen complementades a més per desenes de festivals culturals que recolza la Diputació en els municipis de la província durant tota la temporada estival i que conformen una atractiva oferta complementària que afigen qualitat a la destinació turística provincial.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada