El nou equip de govern de la Diputació estalviarà 235.000 a l’any en els sous dels diputats provincials

José Martí tindrà la mateixa retribució que el seu antecessor en el càrrec, 68.000 euros, però amb dedicació del 100% i no del 80% com succeïa amb Javier Moliner. Per tant, el president Martí no podrà percebre un sou addicional de l'ajuntament, alguna cosa que si ocorria amb el seu antecessor

Publicitat

La Diputació de Castelló estalviarà 235.000 euros a l’any en retribucions als integrants de la corporació després de l’aprovació en el ple de la proposta de Presidència sobre les assignacions als membres de l’equip de govern i el seu règim de dedicació.

El president, José Martí, cobrarà el mateix sou que el seu antecessor, 68.000 euros, encara que la seua dedicació serà del 100% i no del 80% com succeïa en el cas de Javier Moliner. La vicepresidenta, Patrícia Puerta, percebrà el mateix que els dos vicepresidents de l’anterior mandat, però també tindrà una dedicació del 100% i no del 70% com ocorria amb Vicent Sales i Andrés Martínez.

Rovira  

És important destacar que amb el nou equip de govern hi haurà una única vicepresidència enfront de les dues del mandat anterior i les set que va arribar a haver-hi en altres moments.

Quant als altres 12 integrants de l’equip de govern, 8 passen a tindre una dedicació del 100%, cobrant també el mateix salari que els diputats de l’anterior equip de govern, la dedicació del qual era de tan sols el 55%.

Amb la proposta de Presidència aprovada pel ple, el pressupost anual de la Diputació per a salaris dels diputats provincials serà de 583.000 euros, enfront dels 819.000 euros del mandat anterior.

La circumstància que els diputats provincials tinguen el 100% de dedicació en la Diputació implica que no podran cobrar un sou afegit als ajuntaments en els quals són regidors.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada