El Polígon Industrial Mario Nebot de la Vall d’Alba rebrà una injecció de 200.000 euros per a millorar els seus serveis

Així mateix, en la sessió plenària de hui també s'ha aprovat per part de l'equip de govern municipal de la Vall d'Alba el Pla Local de Prevenció d'Incendis Forestals en el terme de la població

Publicitat

El Polígon Industrial Mario Nebot de la Vall d’Alba rebrà una injecció de 200.000 euros per a millorar els seus serveis i prestacions. Així ho acaba d’anunciar l’alcaldessa Marta Barrachina, havent aprovat la modificació de crèdit per a dur-ho a terme, que consistirà en una inversió per part de l’Ajuntament de la Vall d’Alba de 79.649,28 € que sumats als 119.473,91 aportats per l’IVACE permetrà una millora substancial en les infraestructures públiques del polígon.

Precisament, i amb aquesta finalitat, l’equip de govern ha aprovat hui, 10 de juliol, en una sessió plenària extraordinària, “una modificació de crèdit que permetrà al consistori disposar de la seua part dels fons per a escometre el projecte, de manera que es puga licitar de manera immediata, sense demores”, ha assenyalat l’alcaldessa de la Vall d’Alba.

Rovira  

L’actuació que es contempla per al Polígon Industrial de la localitat abasta la implantació de sistemes que afavorisquen l’eficiència energètica i la renovació de tota la senyalística vertical i horitzontal per a incrementar la seguretat viària, així com del clavegueram en un carrer de la infraestructura.

El projecte està valorat globalment en quasi 200.000 euros, i ja va ser aprovat en el seu moment pel ple de l’Ajuntament de la Vall d’Alba, una resolució que posteriorment va ser traslladada a la Generalitat Valenciana per al seu estudi i inclusió en la línia d’ajudes per a projectes d’inversió per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons industrials de l’IVACE per al vigent exercici 2019. Finalment, i tal com s’ha conegut ara, el projecte ha sigut aprovat i comptarà amb l’aportació dels recursos des del Govern autonòmic.

“El Polígon Industrial Mario Nebot de la Vall d’Alba ocupa 2,4 milions de metres quadrats i és una instal·lació moderna i de qualitat, que està dotada amb totes les infraestructures. No obstant això, com és lògic, després de dues dècades operatiu, és el moment d’escometre en ell una actualització de les instal·lacions, amb la finalitat d’adaptar-se a les noves normatives, fer-ho més sostenible i adequat a les noves demandes socials, empresarials i mediambientals”, ha subratllat l’alcaldessa Marta Barrachina.

Així, d’un costat, els treballs que impulsarà l’Ajuntament de la Vall d’Alba consistiran en la substitució i millora del sistema d’enllumenat públic, de manera que siga més eficient i, per tant, disminuïsquen els costos globals de manteniment del polígon. Així mateix, el projecte permetrà retornar la il·luminació a una zona que ha sigut objecte de sabotatge i se substituiran aquells pals que ara estan danyats per algunes maniobres dels vehicles.

D’altra banda, es renovaran per complet tots els senyals horitzontals, perquè guanyen en visibilitat, al mateix temps que s’instal·laran senyals verticals, ara inexistents en la majoria dels encreuaments, afavorint amb tot això la seguretat viària dels usuaris que transiten pel polígon.

Finalment, el projecte serà aprofitat per a resoldre un problema puntual que existeix en el clavegueram en un carrer de la infraestructura.

“El Polígon Industrial Mario Nebot de la Vall d’Alba s’ha convertit en el principal motor del creixement econòmic i de l’ús del nostre poble. Ara, millorarem el recinte perquè les empreses que operen en ell ho facen en millors condicions i puguem continuar atraient noves inversions, com ha quedat constatat en aquests quatre anys, quan hem detectat un important interés d’importants emprenedors per desenvolupar projectes en aquesta infraestructura del nostre terme municipal que es materialitzaran a mitjà termini”, ha subratllat Marta Barrachina.

PLA D’EMERGÈNCIES

Així mateix, en la sessió plenària de hui també s’ha aprovat per part de l’equip de govern municipal de la Vall d’Alba el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals en el terme de la població, en compliment amb el qual es preveu en l’article 55.3 de la Llei 3/1993 Forestal de la Comunitat Valenciana, conforme a la seua nova redacció donada per la Llei 13/2018, d’1 de juny, de la Generalitat, de modificació de la citada llei.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada