El PP de Nules presenta el seu projecte encapçalat per Mario García

García: "tornem amb un equip, que encara que vingam de diferents llocs, tenim molta sintonia, ja que no estem units per les sigles, sinó per tornar a alçar el municipi de Nules"

Publicitat

El saló multifuncional de Nules ha albergat aquesta vesprada la presentació del projecte amb el qual el Partit Popular ix a guanyar. Un equip de veïns “amb capacitat de treball i talent, que són garantia d’inversió i desenvolupament, de qualitat de vida, perquè tots som Nules”.

Així ho ha manifestat el candidat del PP a l’alcaldia, Mario García, en un acte que ha estat acompanyat per Salomé Pradas, número 1 del PP al Senat, Elena Vicente-Ruiz, secretària general del Inma Yáñez, candidata la Congrés per Castelló, a més dels vint membres (deu homens i deu dones), que conformen la seua llista electoral.

Rovira  

“És una sort comptar amb la preparació i la convicció dels meus veïns, valors segurs que garanteixen que a Nules les oportunitats, el desenvolupament i el futur arriben a les portes dels ciutadans”, ha apuntat García.

Perquè “precisament el que necessita Nules és un equip capaç de treballar per la prosperitat del poble i no pel protagonisme dels qui ocupen despatxos en l’ajuntament”. “Amb les idees del Partit Popular Nules va ser capaç de superar una crisi econòmica dura i que va fer estralls. Ara, després de quatre anys en els quals l’alcalde i els seus socis d’esquerra s’han gastat els diners de tots els veïns sense invertir en oportunitats”.

El PP afronta el repte de “retornar la il·lusió i la prosperitat a Nules”. “Perquè venim a invertir per a generar benestar i servei als ciutadans, a crear riquesa i a pagar als nostres proveïdors”. “Volem resoldre el problema que l’alcalde i els seus socis han creat a famílies, autònoms, Pymes i empreses, als quals els han contractat serveis que després no els han pagat”.

Perquè, tal com ha assenyalat Mario García, “anem a treballar amb el rigor i la responsabilitat que ha aconseguit que a Nules s’aconseguisquen infraestructures i serveis, qualitat de vida i oportunitats. Les que volem que seguisquen arribant de la mà i la implicació dels veïns, amb els quals eixim a guanyar per Nules”.

Al finalitzar la seua intervenció, Mario García ha presentat a les persones que composen la llista de la seua candidatura, i dels que ha destacat que “tornem amb un equip, que encara que vingam de diferents llocs, tenim molta sintonia, ja que no estem units per les sigles, sinó per tornar a alçar el municipi de Nules”.

Una de les intervencions més destacades ha sigut la de José Vicente Adsuara, que torna al PP de Nules, després de molts anys, “torne a format part d’aquest equip per Nules, perque necesita un canvi de polítiques”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada