El PSOE de Nules anteposa els interessos del municipi al repartiment de cadires plantejat per CeN

“La governabilitat de Nules passa per un projecte de quatre anys, no únicament per repartir noms i butaques”, han assenyalat fonts del partit

Publicitat

El PSOE de Nules aposta per anteposar els interessos del municipi al repartiment de cadires plantejat per CeN en les negociacions prèvies a la presa de possessió prevista per a aquest dissabte. “Per als socialistes la governabilitat de Nules passa per un projecte de quatre anys i això és el que hem posat damunt de la taula. Necessitem un govern que pense en els interessos dels veïns i veïnes, no únicament a repartir noms i butaques”, han assenyalat fonts del partit.

Així mateix, entre les línies bàsiques proposades pels socialistes destaca la congelació dels impostos municipals, un règim de principis i ètica per a les contractacions de l’Ajuntament, una planificació de la inversió en infraestructures per als pròxims 4 anys i la separació de l’Alcaldia i la Regidoria d’Hisenda, entre altres qüestions.

Rovira  

Les negociacions per a la governabilitat de Nules han centrat gran part de l’assemblea local celebrada pels socialistes, en la qual l’agrupació també ha votat a favor de reeditar el Pacte del Botànic amb Ximo Puig de President de la Generalitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada