El PSPV registra la candidatura davant la Junta Electoral “per a consolidar el canvi a Castelló”

Amparo Marco recalca la consigna socialista de “posar a Castelló per damunt de tot”

Publicitat

El PSPV-PSOE de Castelló ha registrat en la Junta Electoral la candidatura que encapçala Amparo Marco a l’Alcaldia de la capital. Una llista cohesionada de la qual formen part les regidores i els regidors socialistes amb responsabilitats de govern en l’actual Corporació i amb noves incorporacions que aporten “il·lusió, força i energia” al projecte.

Marco, que ha acudit al Palau de Justícia acompanyada de gran part de la candidatura, ha declarat el seu propòsit de “treballar per i per a la ciutadania” i s’ha compromés a desenvolupar una campanya electoral “en positiu” per a explicar a l’electorat les propostes amb les quals el PSPV vol consolidar el canvi a l’Ajuntament. “Castelló té l’oportunitat de mirar al futur o retrocedir al pitjor del passat”, ha significat.

Rovira  

La llista electoral socialista té un perfil de govern “per a continuar desenvolupant les polítiques de transformació social impulsades en el present mandat, amb candidats formats per a l’acompliment de les responsabilitats que exigeix el Govern local”. També busca la sensibilitat territorial, amb presència de candidats i candidates de tots els districtes.

La candidatura es nodreix de l’experiència de l’actual grup municipal socialista, però afig renovació, amb la presència de candidats i candidates de 30 i 40 anys, militants de Joves Socialistes i independents que se sumen al projecte que encapçala l’actual alcaldessa i que aspira a la victòria electoral i a assumir el Govern local.

“Representem una opció de sensatesa enfront dels radicalismes de dreta i d’esquerra. La nostra consigna és i serà posar a Castelló per damunt de tot. I defensarem els drets i llibertats que tant van costar d’aconseguir als nostres pares i avis”, ha afegit. “La ciutadania decidirà que Castelló vol i la nostra proposta és la d’una ciutat oberta, solidària, participativa i en desenvolupament permanent”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada