diumenge,18 novembre, 2018

Roberto Tena: “El nostre objectiu és reduïr el nostre deute als 4 milions”

Entrevistem a Robert Tena Bachero, jove regidor d’Hisenda, Joventut i Transparència en l’Ajuntament d’Alcora. Tena ha desenvolupat des de 2015 la tasca de regidor, liderant tres àrees tan diferents com són Hisenda, Joventut i Transparència Durant l’entrevista, Robert Tena ens explica la seua experiència durant aquests anys i com veu la situació present i futura d’Alcora.

La Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules, un referent imprescindible en la Comunitat Valenciana

Estañol: "Més de 40.000 visitants en tan sols quatre dies posa en relleu el que significa esta fira per a la nostra localitat”
Mireia Andreu Muñoz Reina Alcora

Mireia Andreu: “Sempre havia tingut la il·lusió de ser Reina de les festes de l’Alcora”

Mireia: "L'he aconseguit gràcies a l'esforç de la meua família i els done les gràcies per això"
Marta Barrachina

Marta Barrachina: “Hi ha mesures més encarades a eliminar els bous que a protegir-los”

La porta de l'alcaldía de la Vall d'Alba sempre està oberta per a resoldre dubtes, tot i en dies de festes quan les hores de són son poques i s'ha de vetlar per a que siguen un dies especials per als veïns i visitants.

Javier Moliner: “És molt gratificant quan un veí m’explica com el nostre treball l’ha ajudat de debò”

Javier Moliner és president de la Diputació de Castelló des de 2011. Un home experimentat en política municipal que ha promés abandonar la política en passar els pròxims comicis amb el cap ben alt i fugint de la tentació de acomodar-se en un càrrec.
Andrés Martínez

Martínez: “El Turisme és un dels sectors que més i millor s’ha sobreposat a la greu crisi econòmica dels darrers anys”

Martínez: "El Castell de Peníscola és un referent no sols a la província, sinó a nivell autonòmic i també estatal"
Padre Ángel

‘Padre Ángel’: “Les persones del ‘Aquarius’, són víctimes de la pobresa i la falta de molts drets, i no obstant això mereixen la mateixa dignitat que nosaltres”

'Padre Ángel': "En qualsevol dels nostres projectes acollim voluntaris, i el voluntariat és una ajuda a l'un altre que purifica a un mateix…"
Cristina Gabarda Entrevista

Cristina Gabarda: “Volem que els Castellonencs estimen la seua llengua”

Gabarda: "L'ajuntament de Castelló no se centra en les preocupacions de la gent, només volen imposar la seua ideologia per a acontentar únicament als seus votants".

Ignasi Garcia: “El discurs llançat contra el govern municipal deixa en molt mal lloc als que van votar canvis com Almassora, l’Alcora o Vila-real”

Ignasi Garcia és regidor de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Compromís, de la seua regidoria ha naixcut i s'ha donat forma a la promosta de tornar a utilitzar només la forma valenciana.

Pin It on Pinterest