fbpx
Dimecres,23 Gener, 2019

José Benlloch: “Jo estic pagant el passat i garantint el present i el futur”

Dos legislatures després, José Benlloch, es torna a presentar a l'alcaldia de Vila-real. Ho fa perquè, com diu, no es vol arriscar a que l'Ajuntament torne a caure en mans dels qui considera que el van arruïnar

Josep Pasqual Sancho: “Els grans propietaris de cítrics han callat mentre els xicotets s’arruinaven, però se mouen ara que els afecta”

Sancho: "Jo crec que em dec a Vila-real i vaig a lluitar pel municipi i no vaig a moure'm"

Samuel Falomir: “No vull cap càrrec en cap altre lloc, jo vull centrar-me al 100% en l’Alcora”

Ens reunim amb Samuel Falomir, el jove alcalde de l’Alcora, al seu poble. Amb dificultats pot arribar a l’Ajuntament, on tenim la cita, ja que el paren a cada dos passes per a preguntar-li tot tipus de dubtes. És una persona popular al poble, des de que té 19 anys treballa de regidor i ara, amb 31, ja en porta any i mig com a alcalde. Estos últims en el govern diu que no l’han canviat res a nivell personal: “continue vivint al mateix carrer, al mateix pis, tinc les mateixes aficions i tot igual”.

Roberto Tena: “El nostre objectiu és reduïr el nostre deute als 4 milions”

Entrevistem a Robert Tena Bachero, jove regidor d’Hisenda, Joventut i Transparència en l’Ajuntament d’Alcora. Tena ha desenvolupat des de 2015 la tasca de regidor, liderant tres àrees tan diferents com són Hisenda, Joventut i Transparència Durant l’entrevista, Robert Tena ens explica la seua experiència durant aquests anys i com veu la situació present i futura d’Alcora.

La Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules, un referent imprescindible en la Comunitat Valenciana

Estañol: "Més de 40.000 visitants en tan sols quatre dies posa en relleu el que significa esta fira per a la nostra localitat”
Mireia Andreu Muñoz Reina Alcora

Mireia Andreu: “Sempre havia tingut la il·lusió de ser Reina de les festes de l’Alcora”

Mireia: "L'he aconseguit gràcies a l'esforç de la meua família i els done les gràcies per això"
Marta Barrachina

Marta Barrachina: “Hi ha mesures més encarades a eliminar els bous que a protegir-los”

La porta de l'alcaldía de la Vall d'Alba sempre està oberta per a resoldre dubtes, tot i en dies de festes quan les hores de són son poques i s'ha de vetlar per a que siguen un dies especials per als veïns i visitants.

Javier Moliner: “És molt gratificant quan un veí m’explica com el nostre treball l’ha ajudat de debò”

Javier Moliner és president de la Diputació de Castelló des de 2011. Un home experimentat en política municipal que ha promés abandonar la política en passar els pròxims comicis amb el cap ben alt i fugint de la tentació de acomodar-se en un càrrec.
Andrés Martínez

Martínez: “El Turisme és un dels sectors que més i millor s’ha sobreposat a la greu crisi econòmica dels darrers anys”

Martínez: "El Castell de Peníscola és un referent no sols a la província, sinó a nivell autonòmic i també estatal"

Pin It on Pinterest