Espectacular estrena del Festival de Teatre Clàssic de Peníscola

festival

La Diputació de Castelló ha aconseguit una impressionant estrena de la XXI edició del festival de Teatre Clàssic de Peníscola amb la representació de “Marco Aurelio” en un Pati d’Armes completament abarrotat d’espectadors. El públic ha gaudit d’una obra espectacular que ha estrenat el cicle programat per a aquest mes de juliol en una de les instal·lacions més espectaculars i visitades de tota Espanya.

El vicepresident primer i diputat Vicent Sales, ha assegurat que “aquesta obra ha sigut solament l’aperitiu del qual tots els visitants podran gaudir enguany en el Castell de Peníscola”. I és que avui ha acollit la primera gran producció del festival: Marco Aurelio. Es tracta d’una obra d’Agustín Muñoz, dirigida per Eugenio Amaya amb la Companyia Teatrapo i amb la coproducció del Festival Internacional del Teatre Clàssic de Mèrida.

PublicitatRovira  

Fins al pròxim 29 de juliol, les millors companyies teatrals i el millor elenc d’actors actuaran en un enclavament únic com és el pati d’armes del castell templari del Papa Lluna. L’ambiciosa aposta del Govern Provincial per la qualitat del programa, amb les millors companyies espanyoles i el millor elenc d’actors, ha comportat un augment del 20% en la venda d’entrades respecte a l’any passat, amb un important auge de la venda per internet, i es preveu el ple en totes les funcions.

Cal destacar que el Govern Provincial ha augmentat la inversió en el Festival de Teatre Clàssic en resposta a un dels eixos fonamentals del Pla Director del Castell de Peníscola, en el qual la Diputació invertirà 4,5 milions d’euros, per a dinamitzar la fortalesa com a patrimoni cultural i eina de promoció turística.

Una ambiciosa programació tot el mes
Seguint amb la programació, el dijous 12 de juliol tindrà lloc ‘El germà de Sancho‘ dirigit per Lander Iglesias i amb la Companyia Laurentzi Produccions. Ja el dijous dia 19 es representarà ‘La Celestina’, de Fernando de Rojas, amb l’adreça de Jaume Policarpo i amb la Companyia Bambalina Teatre Placticable.

Ja en la recta final del festival, el dissabte 21 de juliol es podrà gaudir de l’obra ‘Mesurada per Mesura’, de William Shakespeare, dirigida per Emilio del Valle amb la Companyia Factoria de Teatre i Produccions Inconstantes. Per al dijous 26 s’ha programat l’obra ‘Commedia‘ amb l’adreça de Cándido Pazó, amb la Companyia Contraproducións i amb la coproducció de la Mostra Internacional de Teatre de Ribadavia.

Finalment, els dies 28 i 29 de juliol el fermall d’or al festival ho posarà l’obra ‘Neró’, d’I. Galán, amb l’adreça d’Alberto Castrillo-Ferrer, amb la Companyia Seqüencia3 coproduïda pel Festival Internacional de Teatre de Mèrida i amb la participació d’actors de la talla de Raúl Arévalo.

Cal recordar que la venda d’entrades està oberta ja en les taquilles del castell i en línia en la pàgina web

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada